Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2007, 02:27 PM   #11
Klarinetista
Senior Member

Klarinetista's Avatar

Default Re: Plava Ciganko

Quote:
Originally Posted by PA800Korg View Post
Mogli, hvala vam na odgovoru. To sam i trazio.

Da mi je znati sta sam pogresno upitao pa sam zasluzio da dobijem ovakav komentar od ostalih. Ako mrzite turbofolk to je vas problem, od vas nisam trazio pomoc. Ako koristimo internet to ne znaci da kao ljudi ne trebamo razgovarati.
Potpuno se slazem sa covekom, o ukusima i muz. opredeljenjima stvarno ne treba trositi reci...
Kao sto rece jedan moj prijatelj i kolega :
- Ne postoji dobra i losa muzika, postoji samo ona koja nam se dopada ili ne dopada...

"And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche
Klarinetista is offline  
Old 03-07-2007, 07:43 PM   #12
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

tog momka uopste ne mrzim kao covjeka, a moje je pravo da ne volim nesto. ugrozavam li nekoga sa tim?
a evo slozicu se sa leshom da ovo nije mjesto gdje moze dobiti jedan takav odgovor. isto bi bilo kao kad bih usao u ghetto i rekao: ljudi, zna li neko nekog iz kju kluks klana?
ili recimo kao kad bih otisao u budvu i rekao da je mala
ili da kazem panduru: dole vlada... i sl.

okrenuo sam na zajebanciju ali i dalje stojim iza svega gore napisanog...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline  
Old 03-07-2007, 08:47 PM   #13
PA800Korg
Junior Member

Ne vjerujem da bi na drugome forumu dobio odgovor jer tamo prodaju "svoj" materijal i nije u korist da mi daju odgovor od kojeg nemaju koristi.
Zelim da kupim odlicne orientalne sample-ove(VSTie) i izabrao sam Mile Kitica kao primjer, jer mi se svidja ono sto sam cuo u njegovim pjesmama (i od Seke Aleksic mi se mnogo svidjaju sample-ovi u pjesmama). Taj paket zelim da kupim (ne da downloadiram) ali treba prvo da znam sta je vrijedno kupiti, da novac ne bacam uzalud.
PA800Korg is offline  
Old 03-07-2007, 09:41 PM   #14
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Daj bre ljudi, malo preispitajte te vase stavove.
Ja koliko znam, ovaj forum nije usko orijentisan na odredjen muzicki zanr, i ovde se prica o muzickoj produkciji generalno.
Ova tema, pocevsi od njenog naslova zvuci banalno i smesno, ali time vise ne razumem sta vas tera da kuckate reply ako nemate sta da kazete.
Ni ja ne bih voleo da ovaj forum izgubi na kvalitetu informacija i pocne da lici na tamo neke, vec diskretno spomenute.
Al zar ne mozete jednostavno da iskulirate, i predjete na teme koje vas interesuju.
I Manley,bez uvrede,ali tvoji komentari su stvarno jadni, mislim cemu to?!
Old 03-07-2007, 10:12 PM   #15
peruzza
VIP Member

Druzze, ja sam radio poslednjih 7 plocha M. Kitica, ali na zzalost ne mogu da ti pomognem iz dva razloga:
1. Godinama dobijam materijal po kanalima u WAV formatu,
2. Siguran sam da ni Pera Zdravkovic pojma nema koje je zvuke koristio (osim mozzda poslednje dve ploche)!
Baci neki PM sa konkretnim pitanjima, mozzda mogu da te uputim na ljude koji znaju odgovor, a ovde bolje batali, razjario si lavove!!!

Last edited by peruzza; 03-07-2007 at 10:22 PM.
peruzza is offline  
Old 03-07-2007, 11:41 PM   #16
Sandy
Banned

Lou, zanima me za?to ovaj forum nije mesto za pitanja koja je čovek ostavio u ovoj temi?
Ovaj forum je kao rezervisan samo za "cool" muziku?
I ko procenjuje ?ta je vredno da se radi? Ti? Ko je umro i postavio tebe, Manley-a i slične za bogove koji odlučuju ?ta vredi, a ?ta ne?

Jadni ste!!!!

Kada budete stvarni ?iveli (plaćali stan, izdr?avali porodicu, ?kolovali decu) od snimanja i komponovanja, onda se javite obojca i pljujte tuđ rad!
Sandy is offline  
Old 03-07-2007, 11:52 PM   #17
sgracanin
Banned

Bravo Sandy!

Kao što sam već napisao kod lupetanja na račun Vlade i njegovog novog singla/reklame za telenor, tako i ovde moram da vam ukažem koliko ste sitne duše.

Kako vas nije sramota?

Čovek samo pita, ako ne znate odgovor, bolje vam je da ćutite.

Odakle vama pravo da pljujete BILO KOG muzičara ili pevača? Da kod vas ima kvaliteta i talenta, ne bi vam bilo potrebno da spuštate nekog ispod vas, da bi sebi digli vrednost. Naučite da pevate, da svirate, da komponujete, izdajte neki super album, koji će da se proda i da ponovo postavi pop ili rock muziku na radio, i onda počnite da stvarate mišljenje o ljudima koji se već godinama profesionalno bave muzikom i od toga prehranjuju sebe, porodicu, pa čak i rođake. Ja ne slušam turbo folk, ni narodnjake ne volim da slušam, ali jednu stvar vidim i čujem. Mile Kitić NE FALŠIRA kad peva. Kada BILO KO od pljuvača bude u stanju da peva, i ne falšira, neka se javi.

Wannabe muzičari i umetnici... FUJ!

Nije svakome ćale muvara koji se nakrao za vreme bivših tiranina, pa da ne mora da radi, ima i ljudi koji moraju da zarade za hleb i stan i sve ostalo...
sgracanin is offline  
Old 04-07-2007, 12:08 AM   #18
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Ma dajte bre ljudi!

Dokle sa tom demokratijom?!
Eto popustali smo svuda po malo, pa evo dokle smo dosli. Ne prodaje se ono sto valja, prodaje se ono sto se reklamira!
Sta sad, posto su uspeli da obrlate narodne mase i da im prodaju sranje, sad ja treba da kazem da je sranje ok, zato sto je to nekom polupismenom mediokritetu ok?

Bas ti koji su se nakrali sada salju svoje cerkice da gologuze zapomazu, a ovi ostali se trude da naprave nesto novo i to nikada nece biti isto. Jedno je videti sta se prodaje i krenuti tim putem a druge je raditi ono sto volis i uspeti u tome.

Nema sta, ako su ljudi rekli da je sranje -sranje je! Batalite vise demokratiju mediokriteta, sto bih ja trpio njih???

Kako moze neko biti za nesto sto unistava nas narod i kulturu???
Ko to zaradi pare od toga i ko uziva u tome?

Stvaralac i Konzument ili Zeljko Mitrovic?
Kupis govno, izreklamiras ga i prodas ga budali, i sad je to odjednom svima ok???

Last edited by SumAnuT; 04-07-2007 at 12:21 AM.
SumAnuT is offline  
Old 04-07-2007, 12:18 AM   #19
Sandy
Banned

Da te pitam - pije? li ti Coca-Colu?
Jel' to sranje? Jeste! Jel' veoma nezdravo? Jeste!
Da li će? time ?to napljuje? čoveka koji radi u fabrici Coca-Cole uspeti da natera? klince da je ne piju i da se hrane zdravo? Neće?!

Uostalom, proma?io si temu. Čovek nije pitao da li se nekome ta muzika sviđa, neko da li neko zna neki tehnički podatak o tome.
I naravno javila se gomila ljudi da ga pljuje za?to uop?te pita.
Sandy is offline  
Old 04-07-2007, 12:22 AM   #20
sgracanin
Banned

Kakve veze ima DEMOKRATIJA sa bilo čime ovde?

Problem je što lupetaju nikogovići koji nemaju nikakvu zaleđinu, ili JOŠ GORE, čija je zaleđina baš to na šta pljuju!

Snimite nešto, što niste ukrali od nekog zapadnjaka, komponujte nešto što niste ukrali, pevajte nešto u intonaciji, što će se dopasti raji, i što će raja da kupi i sluša. Kada bi svi koji ovde pljuju izdali JEDAN album, pa makar i kompilaciju svi zajedno, ali sa STVARNO kvalitetnom muzikom odozgo, mislite li da je ljudi ne bi kupili? Skupite se vas pljuvača 15, skupite vaše parice i dajte po jednu pesmu, izdajte vaš CD na sopstvenom "pljuvači records", i stavite taj krš na svaki kiosk, potrudite se oko reklame (mts, mtv adria, metropolis, i još neki krš kanal gde ionako nemaju šta da puštaju ceo dan, pa su presrećni kad im neko gostuje u studiju), i vidite da li će se prodavati.

Ako je đubre, neće. Ako je super, hoće. Pa, šta čekate? Još jednog jadnika da se izgubi na ovaj forum i da pita nešto što će ga učiniti žrtvom?
sgracanin is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules