|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pre neki dan, prijatelj je pazario (u Artistu) , a danas sam imao priliku da malo testiram i.... utisci su .....fenomenalni.
Zaista nisam siguran da postoji drugi native ili dsp eq , comp , koji bi mogao da pridje ovoliko blizu "analognom" zvuku koliko mislim da je to uspeo focusrite.Sta god da sam cacnuo ...sve je zvucalo ..meko ..svilenkasto ..muzikalno. Odmah sam insertovao i waves ssl eq radi poredjenja.....razlika nije bas mala kao sto sam se nadao, .. kad dignem npr. 10 db na 7 Khz...ssl vec opasno grebe po usima dok kod liquidovih emulacija to zvuci duplo mekse. Da ne davim puno posto je ovo samo subjektivno misljenje, ko ima priliku ,treba obavezno da cuje ili jos bolje da proba..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
koliko toga moze da se potera realno u npr 24/44,1kHz ?
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
mislim da sam pre godinu dana pisao da je po meni bolje od uad-a i powercora
al me niko ne slusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Max ima dobre usi , ako bude dao priliku LM-u... verovatno ce sam da proda UAD-a... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
he he he.... budi siguran ...... ja definitivno nisam mekog srca prema opremi ...... mada mi je Manley otvorio trece oko sa API 512 c ![]() ...... hvala na komplimentu za usi ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Koliko je plaćen Liquid Mix?
Ja sam ga gledao jo? oko predstavljanja i tada mi je bio interesantan, a obzirom da ću avgusta imati nekog ke?a, mogao bih da se častim spravom ako je dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
uzimaj LM i ne razmisljaj, jos je dobro sto je svaki update dzaba i delay kompenzacija u protoolsu je laksa 1000 puta nego sa UAD i PoCo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
@ max
sta ja pricam bre? poceo si da postujes moje misljenje polako ![]() jel hoces sada da ti odgovorim na pitanja postavljena za mastering, vintech i spl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Doduse evo valjda ce Off danas da mi donese smpro ribon da probam sa ovim a designom , jer mi se ne dopada uopste ( mislim , u svemu je gori od API ja ) , pa da vidimo na cemu ce sve ribon da zasija ..... ako ne budem srecan , kako da ga zamenim za a design p1 ???? Quote:
![]() A sta sam pitao u vezi masteringa i Vintecha ????? Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Liquid mix | metalman | DSP forum | 10 | 01-02-2010 02:30 PM |