|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
SLazem se......... Mislim da nesrecni gradonacelnik Indjije najbolje zna ovih dana sta je 'prava domaca kritika'
![]()
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a opet i nisi u pravu.. jer nesto kad je lose, to se cuje i ne mozes se opravdati tek tako, tu valja uputiti kritiku.. sto da ne? dakle, sve ima svoje.. ja se recimo slazem sa off-om da je malo cudno tretirana cela pesma al eto.. meni se recimo tako bas svidja, druga je utegnuta... tako je mozda hteo covek, ko nas... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Mason
|
![]()
He, he... ako nekoga ne varim, to su domaci muzicki kriticari... oni imaju visedecenijsku praksu da blate ljude, a hvale neka chuda, a cesto upravo to sto napljuju ostane... sa odredjenske vremenske distance, kad se sve jasno vidi, na njihobom mestu, da sam ja nalupavao onakve gluposti i nakazio ljude, obesio bih se o prvu banderu...
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Pazi 'vako
Ja ovaj forum shvatam kao kombinaciju zabave i edukacije Rado okacim svoje radove, da drugi komentarisu, jer mi to cesto ukaze na mnoge greske i propuste u radu. Takodje , rado iskomentarisem rad nekog ko je na mom nivou +- 50% ![]() A kad komentarisem albume Aleksandre Radovic i Vlade G. , na ciji sam zvk imao 'primedbe' .. to nije zato sto lecim komplexe, ili zelim da ukazem njima na greske, da im se iste ne bi ponovile ![]() A ekipa koja je u fazonu - mi bi to bolje, samo daj Amek, ili suprotni tabor - Vlado, ozeni me..... no comment
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 02-07-2007 at 01:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Mason
|
![]()
Rekao sam da se ovo ne odnosi na tebe, vec na generalnu klimu, a kod nas izgleda dolazi do globalnog zagrevanja
![]() Ne secam se da me neko pozvao telefonom da mi kaze da mu se nesto svidja, ali me zato svaki dan zivkaju sa pricama "Jel' si cuo kako ONO zvuci... fuj... bljak... ko nogama da je radio..." ![]() Priznajem da da sam malo iritiran takvim stvarima, pa eto kazem... ma da mene do sada niko nije tako napushivao, a da ja znam za to... bilo je nekih koji su to pokusali, pa sam ja to lepo oterao u kitu ![]() Na zalost, dolazim do zakljucka da medju muzicarima vlada tezak debalans hormona, pa se cesto ponasaju kao nekakve tetke ![]() Mnogo je velika razlika izmedju konstruktivne price i proseravanja... a nekad Boga mi i radovanja ako nesto nije najsrecnije ispalo...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 02-07-2007 at 01:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() U ostalom , ja imam Tannoy monitore, i moze mi se ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Mason
|
![]()
Vrag je odneo shalu... moracu da kupim Tannoy sa vecim zvuchnicima od 8" ne bi li me uvazavao
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Posle pljuvanja Cholinog 064 albuma, i ovih dosada otrovnih strelica na Vladov 063 singl....ne verujem da ce se neko usuditi da 'snima za' VIP 060
![]() EDIT- Kad smo vec tu, pade mi na pamet http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18536
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 02-07-2007 at 01:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
onda da pocnemo... dobos za 1db otvoriti negde oko 5k sa velikim q...m vokal malo sisti u sibilantima, ili deeserom ili multibandom ga malo smiriti ove crnce jos bolje nauciti srpski.. uplatiti im 3-mesecni kurs pre bilo kakvog snimanja.. i obavezno ih za to vreme hraniti masnom prasetinom, chvarcima i sopskom salatom, a nalivati rakijom od 25 gradi... uvece ih voditi na splavove da cuju grand novitete... sve to utice na krajnji sound nastavite kolega... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
... na kraju sve to preko Behringer Tube kompresora masterovati na chrome dioxid kasetu, jer traka i lampa su zakon!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Hej Ti @ Barba Studio | ProkDu | Pricaonica | 8 | 11-04-2009 03:51 PM |
-=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=- | ProkDu | Promocija radova | 45 | 27-08-2005 06:33 PM |
Vlado Georgiev::: 23.02.2005 | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 23-02-2005 10:51 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |