|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
ma slazem se ja da mi ovo oduzima previse vremena, al kad pola, ma skoro svi plug-inovi koje skinem kad ih krenem instalirat, naletim na .exe...
a za PT nisam nasao gotovo niti jedan koji se moze downloadirati u RTAS verziji, besplatan je i jos k tome radi na os x-u. a treba mi delay unit, reverb, kompresor ne bi bio na odmet ni kakav synth... xpand mi javlja da nemoze nac xpand.dpm dok ja tuzno i sa suzom u oku gledam xpand.dpm koji se nalazi u digidesign/plug-ins... ![]() ![]() di su vjetrenjace? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
|
![]() Quote:
to samo napominju da dobijas drajvere za ove integrisane komponente macova..... edit: da rezimiram - boot camp funkcionise na iMacu isto kao da imas PC takvih hardverskih specifikacija.......bilo koju spravu mozes koristiti pod uslovom da ima Windows drajvere..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Da budem iskren, nisam se udubljivao u boot-camp, samo pisem ono sto znam od ranije, te ako su to resili da USPESNO radi kako ti navodis, onda je to vise nego ekstremno veliki USPEH... nevezano za pro audio.... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
mhm...
ako particioniram disk i kod bootanja stavim opciju dal zelim windowse ili os x, dal ce se i u tom slucaju kresati na performansama? kolko sam skuzio, boot camp bi mi omogucio da vrtim windowse istovremeno sa os x.. bas kako kejkz kaze, koristio bi windowse samo za komponiranje dok os x za mix i mastering... lol, nisam to nikada radio na mac-u pa moram bit dosadan jer se ne zelim zaje* ko n puta na windowsima...pa kad taman podesim sve, nesto se zbrejka pa opet iz pocetka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
ja sam to probao na mac G5 + boot camp, moguca je virtuelizacija ali signal NE IDE kroz dva OS
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 10:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 10:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
ma reko da vidim sta taj os x sve moze da mi pruzi prije nego li se upustim u kakve egzoticne krajeve ones and zeros.. dosta mi je bilo toga na windowsima..pa programe instalirat pa ne radi pa.. dobro sam upoznat s problematikom na pc-u.
a i nemam djevojku pa se nemoram opterecivat oko toga dal cu sta miksat ili se sa curom drzat za rucice i besciljno pod okriljem sumraka lutat parkom u nadi da shvati da sam nepopravljivi romantik i poeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 10:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |