|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Posto su me prozvali da napravim temu o ovome, evo je:
Konkretno me interesuje koji software-ski Reverb i Delay koristite za vokal??? Ja najvise koristim Waves IR1 i Rverb, a za Delay uzimam onaj od Cubase-a Mod-Delay. Ako neko ima bolji predlog, neka slobodno kaze. Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Za delay, probaj Voxengo analogflux delay. A reverbi....hm, njima nisam zadovoljan (za vokal) bez UAD P140 ili megaverba sa TC Powercorea. Mada CSR mi se jako svidjaju, ali ih jos nisam stavljao na vokal, kao i Altiverb
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Najbolji reverb u software-u bez dileme VSS3 sa poco-a .. Ali mora da se ima powercore i da se kupi plug
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Kad smo kod tih kombinacija, planirao sam kupovati UAD ili TC Powercore pa ne znam za sta da se odlucim. Trenutno nemam para za oba. Prvenstveno me interesuje prostor (vokala) pa mi za to svi preporucuju TC Powercore. Sta vi mislite???
Koja je cena TC Powercore (ako znate)? Hvala na odgovorima i pozdrav! P.S. - Znaci od software-ski reverba nema nista ekstra kvalitetno??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
A zasto ne bi PROBAO neki softverski??Nadjes koji te zanima,skines demo,probas i eto..Mozda se tebi svidi nesto sto se recimo Ivanu nije svidelo...
Poz EDIT: Sorry,tek sad vidim da koristis Waves i Rveb. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Od softverskih: CSR-Plate!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Uzeo sam CSR i Altiverb.
Prvi utisak za Altiverb je OK ali cekam da stavim impulse ovih dana pa cu znati konacno stanje. U principu, dosta lak za koristenje a ako bude davao rezultate kakve ocekujem, bice super. Ovaj CSR me nije odusevio na "prvu loptu", mozda ako se budem igrao vise sa njim i promenim misljenje, ko zna...??? Hvala svima na odgovorima! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
CSR ,psp lexicon ,psp vst 84
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardware reverb & delay | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 21-04-2008 05:40 AM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
Sta cesto koristite na baladama (delay reverb ..) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 24-01-2008 02:05 PM |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |