|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Pa nije on govorio o "urezivanju" u mozak, već o nečemu ?to ti privuče pa?nju da slu?a? dalje, ne?to ?to te potakne da slu?a? opet, kupi? cd itd....
Znam na ?to ti misli?... i sa time se sla?em, no to nema veze sa onim ?to je Michael Laskow govorio u filmiću. Osim toga... hrvatska glazba (vjerojatno je tako i sa srpskom?) ?ivi je plagijat, bez originalnosti i umjetnosti... ili je predvidljiva (a to ne znači da ima hook radi kojeg je ?eli? slu?ati dalje, već je po?eli? ugasiti jer si je već čuo) ili je bazirana na divnim ukradenim harmonijama sa lo?im hrvatskim textom. Katastrofa... Ako razmi?ljamo o tim na?im balkanskim okvirima... te?ko ćemo naći to o čemu se ustvari ovdje govori. Mislim da kroz taxi filter ne bi pro?lo 96% hr glazbe. I sla?em se sa alavuk-om-.... ludi ste svi! Ba? vas volim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Nisam ja pogledao taj filmic, ja sam replicirao na DaBear-ov post.
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Pa to jeste, grupe kao AcDc i Beatles su dobar primer, da jednostavan rif i konstantan groove koji se lako pamti i melodija koja upada u mozak predstavljaju ne?to prolazno i muzičlki nekvalitetno.
A kad se pogleda lista najprodavanijih albuma i najprodavnijih "Artists" tendencija da nekvalitetno i neumetničko dominira je jo? vidljivija: Frank Sinatra, Michael Jackson, Elton John, Led Zeppelin, Pink floyd, Queen, Aerosmith, Bob Dylan, Rollingstones, itd, znači bezvredno smeće! ![]()
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravio si Cecu?
Ajde se prijatelju prebaci u sadasnje vreme pa mi odgovori, ne trebaju mi lekcije iz istorije. Reci za G'n'R i Queen da su sablonski bendovi je ![]() Slazem se za komentar u vezi postova ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 15-04-2007 at 09:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
On je htio reći u primjeru AC/DC, T.B. da lako pamtljivi, direktni bandovi mogu itekako postati veliki i trajni.
Nije svačija namjera biti tužan, filozofski i mističan. AC/DC ima svoju svrhu prijenosa emocija i energije i to rade savršeno. To je njihova poruka slušateljima. I način. ![]() S ovim ostalim, je vjerujem htio ukazati da ne znači da je sve super prodavano u povijesti u biti komercijalno, šablonsko, plitko i za mase koje ne zanima tzv. umjetnost. Već suprotno. ![]() Pa eto, da se neshvaćeni umjetnici ne bune da ih nitko ne razumije, njihovu super filozofsku umjetnost i da ljudi slušaju samo šund pa se ovi ne mogu probiti. Jer to nije točno. ![]() Ja bi još dodao, onaj tko počne određivati što je umjetnost a što nije,ni sam ne zna što je to jer takve stvari nemaju mjerilo ni strogu definiciju. ![]()
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() Quote:
Sve je to relativno. Svako ima svoj pogled i svoje shvatanje. Takodje ne postoji ni definicija umjetnosti, niti će se ikad doći do nje.... Ima tu masu stvari i ja ne bih sad da davim prisutne jer ovo nije ni vrijeme ni mjesto, a niti sam ja neki stručnjak aj ćao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() pa da nekom je namjera biti srećan, ne misliti i mirna Bosna... eto kao što u mom potpisu, fino piše "ne znanje je moć" i te kakva moć! a to " ne znanje je moć" je davno napisao jedan tužni filozof i mistik u svom velikom romanu i eto, nažalost predskazanja iz tog romana se od reda ispunjavaju! Last edited by balthazaar; 15-04-2007 at 11:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
evo ih svi filozofi su se probudili..
![]() kad treba da se filozofira, svi su tu , svi sve znaju....a kad treba neka dobra pesma da se napravi / postavi na forum da cujemo (kako to ustvari treba da zvuci)..nema nikoga! ![]() Tip u tom filmu nije davao savet za one koji prave muziku iz hobija, za sebe i svog dzukca ili macku - sta vec cuvaju u studiju!), vec za one koji zele da se nihove pesme objave ...znaci "da bi se svidele Marku I Janku". Inace ih nebi ni slali u disko kucu, koja se bavi objavljivanjem pesama za Janka I marka..zar ne??? ![]() Mnogo brzo se udaljite od topica....!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako opisati zadatu temu? | VladaB | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 10 | 05-02-2008 02:36 AM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 68 | 04-05-2007 06:42 PM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Razno | 35 | 01-01-1970 01:10 PM |