|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Hvala na opsirnom odgovoru(i pitanjima).Navalili ste - kao da branim doktorsku disertaciju..hehe..Opet kazem samo razmisljam prateci ovaj i druge forume a nisam za sada dovoljno upucen u svu tu problematiku toliko da bih mogao reci " e ovo je ok-ovo nije" zato i pitam ovde.Da znam sve ovo ili da mislm da znam ne bih se ni pojavljivao ovde.
Pomenuo sam modifikaciju i gips iz dva razloga-prvo na dosta sajtova sam video da se upotrebljavaju gipsane table(...videla zaba.....) -pa zasto da ne ako je ok( znate vise od mene zato i pitam),drugi (prakticni razlog)- posto ja vecinu radova mogu da izvedem sam(bio sam prinudjen da naucim) lakse mi je da "skucam" gips ..hehe...nego da pravim dve drvene konstrukcije- Mislio sam na "auralex"piramidalne apsorbere od 2 inca -zato sto ih imam malo vise pa bih da ih iskoristim. Mozda nisam na sve odgovorio ...to mozda za neko vreme dok ne prikupim malo literature( i nesto naucim) posto pocinje jako da me zanima ova tema. Ponovo hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Ivane mozes li molim te napisati kako si rijesio akustiku rezije?
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
Lepo, Ivane.Mogu ti reci da se moje resenje iz davne 1996 godine kad sam radio studio dosta poklapa sa ovim sto si ti radio.Ja sam takodje radio camov rostilj u koji sam stavljao azmafon u reziji debljine 2cm na zidove,a u kabini 3cm i na zidove i na plafon.U reziji su mi na plafonu stiropor ploce (samo estetska funkcija).Za razliku od tvog (lepseg) resenja ja sam sa ogranicenim budzetom umesto azma ploca zaheftao itison.Ove godine sledi konacno renoviranje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Vec sam sve napisao procitaj post pazljivo da ne ponavljam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Member
|
![]() Quote:
Ne mogu da nadjem nista bez ovo gore, a pitanje je kako su spojene sa zidom! Ne rekoste, da li puna ili suplja opeka za pregradjivanje? I jos nesto-kako da tapaciram vrata, dali da isto upotrijebim azmafon ili nesto drugo. Molim za savjet... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Senior Member
|
![]()
Ivane, zanima me, posto u rostilj nisi stavljao nista, koliko si sprecio zvuk da izlazi izvan prostorije? Ja razmisljam bas zbog toga da stavim jos jedan rostilj od 5cm, da ga napunim mineralnom vunom i zatvorim ivericom, pa onda sve isto kao ti. Jel potrebno tako nesto ili si ti zadovoljan sto se toga tice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Novi studio u Londonu | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 27-06-2008 03:16 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |