|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Mason
|
![]() Quote:
A jesi li probao Native Instruments Inkvizitor??? 12 oscilatora, EQ koji se steluje lupanjem kokavaca po ekranu, a zvuk mu izlazi iz zvuchnika i po potrebi vuche za ushi, cacka genitalije, deli shamare, ili mazi po kosi ![]() -Ijjjaaaooo... a kako ja to da instaliram??? ![]() -Ma lako, radi super... jedino sto radi u Visti, a nece u XP, ali... ko da danas schljivi Win XP... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
A svemirski modulator?
![]()
![]() |
#23 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Ipak, ja kazem, hakeri su uvek bili korak ispred strebera poput Gejtsa... Quote:
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ja sam bio prvi jedan od takvih, pa sad ne mogu da zamislim zivot bez WinXP ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Jeste sve to tacno, tacno je da ce Vista biti itekako koriscena, i ja cu je verovatno sa uzivanjem koristiti, ali verujte vi meni na rec - MS CE JEDNOG DANA TAKO ZASCE DA IS*USI bas zbog te paranoje i tog ubedjenja da im niko nista ne moze. Open source programi su sve jaci i jaci, mnogi besplatni programi su DALEKO BOLJI OD SHAREWARE PROGRAMA. Linux je danas mozda bedan u odnosu na Windows, ali ce jednog dana da bude daleko jaci bas zbog toga sto su ga radili strucni amateri koji vole to sto rade, a ne namrgodjeni biznismeni kojima je najunosniji posao brojanje para...
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Zbog svega toga mi i imamo ovakvu zimu sa prosecnom temperaturom od 15 stepeni.
![]() Bacicemo stare mashine, kupicemo par stotina miliona ili milijardu novih, za ciju proizvodnju ce se u vazduh izbaciti jos ko zna koliko milijardi tona raznih sranja, podici prosecnu temperaturu za jos koji stepen i milina, svima lepo i TOPLO oko srca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
ja i dan danas najvise volim win2000 ali sam nateran da radim na winxp sp2 (sa kojim sam zadovoljan ali sp1 mi je bolji nego zbog podrske za s-ata hdd sam presao na sp2 ) , ne znam za bolji operativni sistem by m$ kao sto je nekad bila (pre vise nekih 10 godina rasprava dal' je bolji win95/98 u ovom slucaju win2000 ili win xp ( a sta znaci xp????) najvise me nervira sto nema vise pravog dos-a i koji moj i dalje koristi disketu kao boot backup ? vreme flopija je odavno proslo zivela plastika
a da ... winme je najsmesniji os koji sam ikada imao prilike da koristim ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Mason
|
![]() Quote:
S' druge strane, Win 2000 i Win XP su na istom kernelu... A sto se Viste tiche... evo kako je kod mene izgledao prelazak na XP... Prvo sam ga instalirao i uninstalirao... nisam imao drivere za sve... modem i tako nesto... a i za moj CPU na 900 MHz i 256 ram-a (sto je tada bila super mashinica... pre njega sam imao Celeron na 667 MHz i 128 mb sd-ram) je XP bio zahtevan.. radio je, ali... tromo... Kasnije sam presao na XP (izashao je Athlon XP i ja kupio 1600+ i 512 mb SD RAM-a, koliko se secam), ali... imao sam dual boot jer sam za muziku koristio i dalje win 98... Radilo sve, ja bio zadovoljan... XP za net, igrice, filmove... win 98 za muziku... Onda je izasao tada revolucionarni Cubase SX 1... instalacija je bila moguca samo u win XP (do duse bila je i neka prebudzena verzija za win 98, ali... u sustini... zakrpa). Dosli su i novi Steinberg VST-i koji nisu mogli da se instaliraju pod win 98... zatim i potreba za NTFS fajl systemom, a Win 98 radi pod FAT32 ( ma da je i tu, koliko se secam, bilo partizanskih dosetki.. )... Nije preostalo nista drugo nego da se Win 98 brise, a da se predje na zahtevniji, ali noviji i bolji OS... tj. Win XP... Otprilike, tako nesto ce se desavati i za Vistu... jedno po jedno... prvo driveri, pa software... novim mashinama Vista nije nikakav problem... a XP polako odlazi u istoriju, kojoj pripadaju danas i Win 98, Win 95, Win 3.11...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 15-03-2007 at 02:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
@idekius
Otprilike, tako nesto ce se desavati i za Vistu... jedno po jedno... prvo driveri, pa software... novim mashinama Vista nije nikakav problem... a XP polako odlazi u istoriju, kojoj pripadaju danas i Win 98, Win 95, Win 3.11... Tako ce i biti. Ali LINUX bi trebalo da bude ozbiljna konkurencija microsoft-u. Mada ja mislim da je i Linux u rukama Bila. Za sada je free, a kad se navucemo bice klepanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za Divinera - Windows Vista | akordeonista | Audio Software | 1 | 16-05-2009 12:20 AM |
Windows Vista Optimization Guide | AcaHari | Tutorijali | 1 | 24-01-2009 11:06 AM |