Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2007, 02:04 PM   #1
RokStudio
Member

RokStudio's Avatar

Default Sredjivanje gitare

Treba mi preporuka za nekog dobrog majstora za gitare u Beogradu. Imam 2 gitare i vreme je za malo sredjivanja i stelovanja. Jednoj krckaju potenciometri i izlaz, druga se previse lako rastimuje, obe vape za podesavanjem action-a.... bolje dati nekom ko zna da to odradi.
RokStudio is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 07:50 PM   #2
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Sredjivanje gitare

Znam da ima jedan dobar na Banovom brdu, ajde pokusacu da dodjem do telefona pa ti javljam. Davno su neki moji prijatelji nosili gitare kod njega i bili extra zadovoljni.
Old 05-02-2007, 10:31 PM   #3
RokStudio
Member

RokStudio's Avatar

Da, ?anjika se zove, ka?u. Imam telefon ali čovek mi nikad nije podigao slu?alicu - poku?avao sam nedeljama. Probaću opet sutra
Old 05-02-2007, 10:43 PM   #4
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Basista Duci, kewl lik, mlad: 011/2104-602, 064/225-7704

Žan (Jean and Jean gitare), Mirkov učenik, malo stariji: 011/304-6729, 064/1466-364

Mirko (Tasić, legenda i ćutolog, odnosno - pusti Banovo i gledaj u Kanarevo brdo): 011 3594347, Matije Gupca 26

Servis "Apolo", reklamira ih Roland.Co.Yu, Beograd, Nebojša Čupić, (063) 264-730

Jedini za kojeg znam cenu setupa je Žan, 20 evra plus komplet novih žica (da ti ih stavi na gitaru kada završi i odradi intonaciju), trebalo bi da je pošten i da ne krade delove (i na to se mora paziti, naročito kada nosiš SkUpU gitaru majstoru kojeg ne poznaješ), živi "tamo daleko", u (vrlo) široj okolini Plavog mosta. Ima jedno kuče, dva Twin Reverba i punu radnju delova i gitara.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 12:56 AM   #5
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Originally Posted by galimpic
Da, ?anjika se zove, ka?u. Imam telefon ali čovek mi nikad nije podigao slu?alicu - poku?avao sam nedeljama. Probaću opet sutra
jeste, Shani(ka).. vrhunski je majstor... mada ne znam da li ce da ti radi takve "sitne" stvari... mom striki je radio hand made telecastera custom i vrhunski je odradjena.. iako je "pravio" gotovo 2 godine..

ako treba broj vici
kVu is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 09:32 AM   #6
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ja sam imao odlicno iskustvo sa gitarom koju je Mirko tasic sredjivao, pragovi malo kozmetike.....
Old 06-02-2007, 10:42 PM   #7
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Mirko je veoma dobar ali je malo smoren, ispadalo je ko da ga molim da mi ne?to namesti ako je sitniji posao u pitanju.
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2007, 10:16 PM   #8
acaradio
Member

acaradio's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Mirko je veoma dobar ali je malo smoren, ispadalo je ko da ga molim da mi nešto namesti ako je sitniji posao u pitanju.
E tu si u pravu...jednom sam mu donosio starog Ibaneza da malo nategne sipku, jedva sam ga ubedio da o uradi.

Ali, odlicno radi posao. Kada sam mu pre destak godina doneo jednog SG-a na menjanje pragova, zamenio ih je za medalju. Tad mi je pokazivao jednu svoju hand-made gitaru koja je bila napola dovrsen...pravi masterpiece.

Last edited by acaradio; 07-02-2007 at 10:24 PM.
acaradio is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2007, 02:58 AM   #9
RokStudio
Member

RokStudio's Avatar

Samo da javim... na kraju sam oti?ao kod ?ana, brzo i dobro odrađeno, sve preporuke.
Old 08-10-2015, 12:38 PM   #10
radsoul
Member

Pozdrav,

Malo da osvezim staru temu...Ako moze neko da preporuci majstora za reparaciju i servis Les Paul gitara.
Zanimljivo je da cene ovih usluga poprilicno variraju ali nisam siguran da veca cena donosi i kvalitetniju uslugu...
radsoul is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules