|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#261 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Member
|
![]()
ja imam athlon 3500+ 64,plocu gygabyte k8triton,2 gb kingstona,i 2 sata2 western digital harda
jedan od 160 jedan od 260 kuciste anthec sa napajanjem od 500w htio sam sad ubrzo da mijenjam masinu i da kupim dual core.ima li neko da mi preporuci sta da uzmem,masina mi treba za studio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Senior Member
|
![]()
Athlon 64 2800+
1gbDDR samsung 160Gb i maxtor 40Gb epox nf3 emu 0404 |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#265 |
MAO
|
![]()
Danas stiglo:
INTEL core 2 quadro 6600 @ 2400mHz Asus P5B-Deluxe 2 x 300GB SATA2 mali upgrade, a? ![]() I vec sam uspeo da mu nadjem bug ![]() Upalih nuendo 3.2 sa projektima koje sam pre par dana zavrsio na A64. Znaci, ona stara poznata situacija unistavanja procesora, toliko da i grafika krene da koci, i preskace.. E pa, takvi projekti se na ovom malom cudovistancu vrte na oko 16% opterecenja... i sad to lepo radi, ja srecan i odusevljen, kad skontam neka cudna desavanja.. nesto krcka, tiho i potmulo.. slicno kao kad sink krece da umire, gubljenje semplova i sve u tom stilu.. lepo sistemom eliminacije nadjem kanal koji krcka.. dupliram ga, duplikat peva normalno... pustim ih zajedno, obrnem fazu, a oni malo cute, a onda opet nesto krcne, na delic sekunde, pa tisina , pa opet krcne i tako to.. kao da taj jedan kanal ima problem sa tajmingom u odnosu na clock masine.. i sad, ja eliminisem sve mogucnosti plug-inova i podesavanja na mom RMEu, kad naletim na Device Settings i njegov Expert odeljak.. tu za divno cudo postoji Multiprocesor checkbox, ali, on je ukljucen! ...ceskah se po glavi, pa u duhu hrabrog istrazivaca ugasim multiprocesor checkbox, i gle cuda, krckanja nema vise.. Indikacija opterecenja sva 4 procesora pokazuje da je jedan opasno krenuo da se cima, mada i dalje tek jedva oko 50%, dok se ostala 3 lade posteno.. I sad to kao radi. I to lepo i brzo. A opet, nervira me misao da ne znam zbog cega je to tako, i sta ce se desiti u skorijoj buducnosti kad izvilenim pa nakrkam taj jedan procesor, da li ce ostala 3 da preuzmu malo muke? kartica je hdsp9632 WIN XP PROffesional SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Pro Member
|
![]()
Steinberg je zvanicno priznao pre nekog vremena ( vrlo skoro) da imaju problem sa multi proc mashinama u Nu3
![]() Tako da nemoj da lupas glavu sto nece da radi kako treba, sve si to tobro podesio samo nemas NU 4 ![]()
![]() |
#267 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Junior Member
|
![]()
asus m2n,sli deluxe,amd athlon x2 5200 dual core,hd 400gb,2gb ram,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Member
|
![]()
Evo i ja da se izjadam:
1. Motherboard: ASUS M2N32-SLI Deluxe 2. CPU: AMD Athlon64 4600+ X2 3. RAM: Trancend DDR2 800Mhz 2x1GB (dual chanell) 4. HDD: WesternDigital 4x250GB, 16MB cahce, RAID Edition (2x250GB RAID0 + 2x250GB RAID0) + Maxtor 250GB za backup 5. Video: nVidia GeForce 6200 Turbo Cache 6. Audio: Creamware LunaII
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |