|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Mozda bi bilo korisno za ljude koji se odlucuju da kupe DSP sprave, a prepuni su nekakvih informacija o tome sta ne radi, koji chipset je los.... i ostalih dezinformacija.... da im pomognemo vlastitim primerom.
Moj sistem koji radi perfektno (i pod maximalnim opterecenjem): 1. maticna ploca Asus P4P800E-de luxe 2. cpu Intel (northwood jezgro) 3. UAD-1 (pci karta) 4. TC Powercore firewire (firewire pci karta zbog dodatnog fw busa je sa VIA VT6306 chipsetom) 5. RME Fireface 800 (firewire zaboden direktno u maticnu plocu)
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ako koristis Steinberg, u Audiobay koji su ti prioritetni ASIO drajveri ? kako uspevas da ih uskladis sve zajedno na inputu i na outputu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
evo mac strane slicnog setupa:
PowerMac G5 (dual 2.7ghz) RME FireFace 800 (Firewire) SSL Duende (Firewire) PowerCore Compact (Firewire) UAD-1 (PCI) Virus TI (USB) sve savrseno radi pod max opterecenjem. sve je na istom firewire busu (u jednom trenutku mi je dodatni bus za Duende pravio probleme)...promenio sam nekoliko interfejsa dok sam dosao do ove kombinacije koja radi i mogu reci da je RME najkompatibilniji sto se toga tice... @Mildra: pa covek ima samo jedan audio interfejs, a sve ovo ostalo su DSP karte...ne vidim koji bi problem bio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
I meni sve radi, a imam isto UAD, PoCo i FF800
![]() ploča Gigabyte GA-8I945P procesor Pentium 4, 3 GHz, Prescott UAD-1E (PCI Express) PowerCore MkII (PCI) RME Fireface 800 prikačen na FireWire PCI karticu ...i nikad problema nije bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sastaviti Pro Tools HD sistem | DzoniPFC | Computer Hardware | 3 | 26-01-2009 03:13 PM |
Od cega sve pada sistem!!! | alhoholicar | Audio Software | 9 | 05-07-2008 02:50 AM |
Referentni sistem | dr.Ru | Razno | 8 | 26-01-2005 08:57 AM |