|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
probani su na akusticnoj gitari, a moj priujatelj, snimatelj filmske muzike probao sa raznim gudackim instrumentima, veoma dobro, s' tim da pomalo fali bassa, ali onog najnizeg u poredjenju sa Neumann KM 184 "olovkicama" ali zato cena 20 X manja, jos dodju sa freq.chart-om, i u kutiji, sa stereo sinom, tako da mi uopste nije jasno kako se isplati proizvodjacu... Zakljucak moze da bude da ce Kina biti osvajac sveta, upravo na taj nacin.. Probajte mikrofone, za cenu 2-3 ture pica u nekom kaficu, isplati se cak i da ih posle bacite, ali mislim da necete... Pozdrav, sve najbolje!!!
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav... P.S. Skup mic je skup mic... Nazalost! Ili na srecu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju, AKG 414B-XLII je mikrofon koji mi prvi pada na pamet za neke normalne pare. E sad, treba da ti naleti... Ko sto je nama! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
probaj sm pro mc04
bez zezanja, odlican mic za akusticne instrumente; http://www.smproaudio.com/MC04.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
o kvalitetu, uporedo sa royer-om i coles-om nema neke razlike, koji kostaju 10 puta vise...nije bas za glas, ali je odlican na instrumentima i bubnju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
Imam ih,i prosto se pitam da li ja umisljam....ali meni zvuce neverovatno dobro - naravno za taj novac.(270 u artistu pre godinu - dve). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dobio sam jako puno preporuka za ovaj model, kazu ljudi izvana da je "renesansa" medju ribonima i to ne samo u smislu CENA/KVALITET! E sad, jos uvek ga nisam probao, merodavan mi je iskljucivo licni test, a prvi primerci uskoro stizu u BG! Ako treba, stavicemo ga na crtu sa RCA "originalom"... ![]() Ako neko izrazi zelju da poruci ovaj ili slicne modele sada (i generalno sve od SM Pro-a), moze da me cimne na PM. Pre 25. decembra lager nece postojati u Srbiji, prvenstveno zbog birokratskih kochnica, ali nakon tog datuma, svakako! U ovom trenutku roba se moze poruciti "avansno", prikupljanjem grupne ponude... Sto se cena tice, cini mi se da su medju najpovoljnijim u Evropi. Za ceo asortiman SM Pro-a! Cene ovde kod nas, naravno... ![]() Aj' da ne reklamiram ovog "Rols Rojsa" vise... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studijski monitori i hi fi | Mrgud | Monitoring | 81 | 21-02-2009 07:06 PM |
studijski monitori? | dlukace | Monitoring | 3 | 13-12-2008 07:51 AM |
studijski mikrofoni | filip | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 23-08-2006 09:09 PM |
B&W 602 S3 kao studijski monitori?? | Faktor X | Monitoring | 7 | 21-01-2006 03:05 PM |