|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
SuperModerator
|
![]()
... evo me
@max ovako mali monitori (ali nista im ne fali ![]() cim bude prilike kad se zavrse gradjevinski radovi (studio jos nije gotov, mixao sam u poluzavrsenom studiju) fotkam malo kvalitetnije i kacim! @off da to su BoZo monitori, koje jako volim! Toliko sam se navikao na njih da cu morati da ih kupim za studio ! ![]() ![]() ![]() pozz p.s. samo da napomenem da je ceo album jazzy, te sam i vijao negde taj sound... dave weckl bubanj i ti fazoni... oko 85, 90% albuma je flat tj, nisam koristio EQ !!! Samo malo na Sabana, presence na timpanima kad su brze stvari i blagi eq na kick i snare.... sve ostalo je flat ! Last edited by Bitch; 10-11-2006 at 12:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Evo upravo preslusavam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
MAO
|
![]()
23-4???? Koje si godište Bitch?
Jedva čekam da čujem, obzirom da sam svoj najčistiji snimak do sada snimio upravo sa nekim od tih muzičara.. nije ni čudo što zvuči dobro usnimljeno, kad nisi čačkao ništa po mixu... to je skoro pa ideal live sounda.. .barem za mene... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
i? kako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Svaka cast! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#56 |
SuperModerator
|
![]()
jap, rodjen sam 07.01.1983, samim tim sam trebao da se zovem Boza, ali ipak je ostalo na Alexandar
![]() ...boggy kako znas da je 16.ta pesma? Bio si kod Lackyja ili imas stari raspored (jel je u medjuvremenu menjan?) ...pa da, sve te jazzy produkcije kontam da idu na fazon dobrog usnimka. Ja sam se konsultovao sa dosta ljudi da mi daju komentar sta da radim u masteringu, i kad su culi materijal rekli su, pa nista! samo stavi neki brickwall da ne ide u clip i to je to! ...Kad malo danem dusu dacu i neki info kako sam sta mixao, sad jurim da nesto snimim, pa se vracam u NS. pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#58 |
SuperModerator
|
![]()
...sve jasno
![]() ... u medjuvremenu je album promenio ime u "Romano Raj" tj. ciganski raj.Ali je ipak Shabanology ostalo ime cele ove sasave price, pokreta, stagod, pa su se i dizajneri poigrali i napravili sticker za automobile ![]() ![]() ...a evo malo i frishke digitalne fotke by digitalac... ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
SuperModerator
|
![]() ![]() ![]() ![]() ...dame und gospodo... na trafikama se pojavio novi album, Saban Bajramovic - Romano Raj. Pa ajte molim vas ko moze nek kupi, prereze (! ![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() 2. Ajd... kupicu CD, ma da vec imam MP3-ojku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|