Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-10-2006, 07:48 PM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default High Gain Pojacalo Potrebno

Dakle, ako neko ima na raspolaganju (ili poznaje nekog ko ima) bilo koje ozbiljnije high-gain cudo (ranga 5150, dual-a i sl.), a raspolozen je da ga uz veliku zahvalnost pozajmi/iznajmi za ozbiljan session (za PGP, studio 5), neka mi se sto je pre moguce javi na 064-1576075
radi se o tome da smo do pre par dana imali na raspolaganju 5150 ali ne i termine u 5ici, tako da nam je pomalo besmisleno da tamo uopste i odlazimo bez neceg tako lepog i korisnog!
Hajde forumska gitarska zajednico pomozi!

P.S: Ako je Tiki u mogucnosti da mi pomogne oko beogradskog ogranka Artista koji do sada nisu pokazali interesovanje za neko pozajmljivanje onih lepih malo zveri koje im stoje na Konjarniku, nek mi se javi
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2006, 12:58 AM   #2
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: High Gain Pojacalo Potrebno

Ljubaznošću članova benda Fullsize, ustupljen nam je jedan Peavey 5150...

bože blagi, ala to čudo razvlajuje!!!
jedna (!) 57ica u MCIa u 5ici, direkt u RME hdsp 9632 i all hell breaks loose... sutra nam ponovo stiže Les Paul Custom (courtesy of Sedlar) i moja karma doseže nebo
Old 02-11-2006, 10:18 PM   #3
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur
Ljubaznošću članova benda Fullsize, ustupljen nam je jedan Peavey 5150...

bože blagi, ala to čudo razvlajuje!!!
jedna (!) 57ica u MCIa u 5ici, direkt u RME hdsp 9632 i all hell breaks loose... sutra nam ponovo stiže Les Paul Custom (courtesy of Sedlar) i moja karma doseže nebo
jesi ih pitao kako su zaradili pojacalo?
zanimljiva prica
dawid is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2006, 11:21 PM   #4
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by masteryoda
jesi ih pitao kako su zaradili pojacalo?
zanimljiva prica
Prostitucija kad se ima slobodnog vremena od faksa, ili krađa? ?alim se

Quote:
bo?e blagi, ala to čudo razvlajuje!!!
jedna (!) 57ica u MCIa u 5ici, direkt u RME hdsp 9632 i all hell breaks loose... sutra nam ponovo sti?e Les Paul Custom (courtesy of Sedlar) i moja karma dose?e nebo
A ?ta te u stvari sad odu?evilo odjednom? Skapirao sam da si već snimao 5150, jel ti ovaj drugačije radi?
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2006, 10:24 AM   #5
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ne nego svaki put se iznova oduševim Doduše, polako su i meni apetiti porasli po pitanju zrna (npr, nikako nam ne leži za solo deonice, ipak je rock band u pitanju), i malo je previše sintetičko kada sa ubode u hi-z input... srećom pa smo juče otkrili 'drastičnu' razliku na low-z inputu i sad još lepše ujeda...

@masteryoda - sa Fullsizeovcima se ne znam lično, već momci iz benda sa kojim radim.. o čemu se radi?

b.t.w - jako nam je lepo poslužio i jedan epiphone koji se našao pri ruci (courtesy of Ivan@Full Flavor) i to sa fabričkim magnetima..
Old 03-11-2006, 12:47 PM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Ni?ta ne ume da prijatno iznenadi kao jeftina gitara koja se slučajno na?la tu i kad je ubode? odjednom ... WTF? Dobije? neki ton koji te odu?evi.
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2006, 06:50 PM   #7
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

ma nista bitno. Zanimljiva prica. Gitarista smuvao neku manekenku punu kesha (od manekenisanja), i ona ga onda pitala sta mu treba i eto... A mi iz provincije moramo epiphone da sviramo mada vidis...sa peavyem radi kako valja
Old 03-11-2006, 11:44 PM   #8
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Imas slucajno telefon te manekenke, ili je ona jos sa doticnim gitaristom
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2006, 12:39 AM   #9
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

vidi, ja mislim da je vlasnik ovog pojačala trenutno u Americi... e sad dal je sa manekenkom ili ne, to ne znam

btw, ovo high'gain pojačalo se večeras ispostavilo kao previše high jer je razvalilo ionako razvaljenu marshallovu kutiju 4x12 koju smo ionako dobili od Srećka za dž, pa ne možemo da se žalimo... i to samo kad se uhvati akord sa osnovom A.. svi ostali zvuče normalno jedino na ovoj frekvenciji kutija popizdi i krene da urliče na leđa... ja kada je kolenom pridržavam ili jako pritisnem rukom, ona se smiri, ali ipak, imam nameru da ovu ploču i mixam... jelte.. malko bi nezgodno po moj sluh bilo... Tako, eto... sad se traži i jedna raspoložena 4x12 kutija... dobrovoljnim pronalazačima večna slava i mladost!

p.s - onaj Fender Deluxe se i nije preterano pokazao na drive farbama... za clean je odličan, pa i sa les paulom.. al na drajvu samo mumla.. il mi ne znamo da ga namestimo
Old 04-11-2006, 12:47 AM   #10
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll
Imas slucajno telefon te manekenke, ili je ona jos sa doticnim gitaristom
ma to je davno bilo. I jeste u americi. Svira tour sa Osvajacima. Imaces od koga da pozajmljujes jos opreme posto sav kes trosi na opremu tamo
za pare narodnjaci, za slavu HC
btw, mala digresija.... jel bi iznajmio neko xpoda za snimanje iz okoline NSa?
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules