|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Sinoc sam dosta razmisljao o ovome sto ste pisali ... gledajuci MTV ....
i ovo je moje misljenje ...... Ono sto radi Edo majka je lepo , i originalno , zato sto je nase ..... i zato je mozda interesantnije .... Ovo sto radi AK je za nase uslove fentasticno .... i pevanje i aranzmani i sve .... ok , moze bolje .... ali je super ..... e sad gde je problem ..... ona " kopira " ljude koji to rade bolje , ne unosi nista svoje .... lokalno .... originalno , i onda nastane problem sto kad pustite bilo koju 23 godisnju prezgodnu crnkinju , koja peva isto i bolje sa daleko boljom produkcijom ..... jer zvuci kao daleko bolji proizvod .... U uporedbi sa time je lose , gledajuci sam projekat za sebe , kao i uporedjujuci sa lokalnom produkcijom .... treba samo pozeleti jos ovakvih stvari .... Kod Eda je drugacija situacija ..... unosi dosta lokalnog ...... i to je zanimljivo .... i po meni , dobitna kombinacija .... jer samo ono sto je nase .... je ono sto najbolje radimo ..... bolje od drugih ..... ( ovo je vec smislio i Brega i Kusta i ostali ...... ) Mislim da je dobitna kombinacije negde izmedju ........ Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Mason
|
![]()
Ne mogu, a da se ne slozim sa ovim... Jeste to tako...
Zapadnjaci to mnogo dobro rade i rade bolje od nasih, pa i od Aleksandre Kovach. Proteci ce mnogo vode Savom i Dunavom dok mi ne uspemo da uhvatimo korak. Ja ne mogu a da ne cenim ljude koji pokusavaju da ovde taj standard malo pomere napred i koji pokusavaju da uhvate korak sa svetom i zato cenim i to sto A.K. radi. Treba vremena, rada i para... Lakse je je ganjati napumpane semplove, raditi anti-globalisticku muziku i ethno ![]() Naravno, svega treba da bude... i ethno muzike i narodnjaka i pop-a na Srpski nachin... svega... ali je glupo bilo sta enormno favorizovati i podsmevati se drugim stvarima... Na kraju smo dosli u situaciju da mi i nemamo bandove i neki avangardniji zvuk ovog vremena. Svaka cast grupi "Strip", delimicno grupi "Van Gogh" (kazem delimichno, jer poslednji CD nema jaku pesmu) i jos po nekim gotovo usamljenim pokusajima da se razbije uchmalost i monotonija na nasoj sceni. Jeste to tesko, mali su tu budzeti, nikoga ne mozes da privuches novcem vec samo idejom... ali, bitno je da se nesto desava i sticem utisak da su stvari ipak malo krenule na bolje... Naravno da ne treba da bilo ko gasi ethno, narodnjake, yu-pop itd. ,ali ne treba ni muziku Srbije svesti iskljucivo na to i sa prezirom gledati sve koji vole taj zvuk koji je jednostavno formirao danasnji svet... Inace, ima mesta i za R.H.C.P., Pink, Zero 7 i za HIP-HOP i za Severinu... Ipak neki ljudi rade muziku ne optereceni time "da bude komercijalno i da zaradi velike pare", znam da zvuchi bezveze, ali jeste tako... Aleksandra Kovach je ipak povukla nogu za nesto sto je u svetu "kao dobar dan i ima toga koliko hoces", ali je kod nas ipak usamljeno, a dobro... i vrlo cesto naidje na nerazumevanje, osudu i preostre kritike. P.S. Po mom misljenju, najveci favorit medju nominovanim izvodjacima jeste Edo Majka... pretpostavljam... mislim da su sanse A.K. male, ali ne zato sto je slabija...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 02-11-2006 at 02:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Dok ovo pricamo Aleksandra Kovac je osvojila MTV awards ( Adria )
CESTITKE !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma da ja ipak mislim da je bolje da su poslali onu: "...moje telo, bela ladja, u srece te gadjaAaAa..." ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
eto,miks je bio toliko tanak,i toliko mnogo basa je falilo da je MTV morao da joj da nagradu. Hvala svima na podrsci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
znao sam ja da je u tom fazon
![]() cestitke. na vijestima cuo i bas mi bi drago....
![]() |
#28 |
Vibrator
|
![]()
cestitke takodje.
umesto sto pljujemo, treba da za trenutak prestanemo biti srbi i nagradimo neciji uspeh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Čestitke i od mene.
![]() Cela priča oko engleskog jezika valjda tek sad dobija smisao. Naravno, ako se otvaraju neka vrata ka evropskom tr?i?tu.
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Ma dobro, nemoj i ti preterivati Lesho. Mo?emo svi sad kao hipnotisani da ponavljamo politički ispravne izjave i da se tap?emo po leđima, nije to re?enje. Treba nekako podcrtati konačno granicu između nedopadanja i kritike i sa druge strane pljuvanja. Bar ja mogu da cenim ne?to a da ga ne volim, ili da po?tujem trud i dobru volju koji su ulo?eni u bilo ?ta. Ne vidim da je neko ovde na temi i?ta pljuvao. Uostalom nek ka?e ko ?ta misli, a vidi se da li je to neutralno dobronamerno ili zlonamerno! Ja od ljudi ne tra?im da mi pričaju lepe stvari o meni, a i ne mo?e svakome da se dopadne sve!
A ovo je super da su joj dali nagradu i maksimalne čestitke! Vučkoviću i tebi čestitke, mada nisam u toku, priznajem, koja je bila tvoja uloga u celom projektu ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Radovic 2009 | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-10-2009 08:25 PM |
Katarina Kovac - Streets of Mine | Almond | Promocija radova | 40 | 12-04-2009 10:56 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |
Aleksandra Radovic, album | OFF | Razno | 13 | 30-09-2006 04:58 PM |