|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#92 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja se necu zapitati nista, a ti izvoli, komplexe leci u sekciji "Promocija Radova"! Tamo si najpametniji, ocigledno, meni se skini s' vrata! Ok? Ja sam i pre zamolio da zavrsimo s ovom raspravom, ali si izgleda "preopterecen" desavanjima na estradi sa extraprofitom, pa si mene uhvatio da peglas... Ja sa tim, kao ni sa tobom, nemam veze, pa ubuduce nemoj da quotujes moje postove, niti da siris diskusiju na ovaj nacin! Dakle, za mene je ovo "zakljucen" predmet! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#94 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
VIP Member
|
![]()
Ja mislim da je rasprava otisla predaleko...mnoogo off topic!
Ja bi cak i pobrisao sve, jer je vrlo neprijatno za citanje i ne doprinosi forumu ama uopste!! Nije ni cudo sto onda neko poznat i priznat nece da se smara sa Rumskim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Mason
|
![]()
Dobro... isprichali smo se...
![]() Eto... pitam ucesnike rasprave da li zele da raspravu brishem i ako zele, odakle pa nadalje? Molim bez ostrascenih ideja tipa "Ostavi moje naribavanje, pa raspali odatle" ![]()
![]() |
#97 |
Pro Member
|
![]()
Mozes od mog posta, gde ja Nesbo-u nesto kazem (a odnosi se na prichu Vraca i Slowstara). Mozda moze i pre (cini mi se da je i to van teme, debelo), ali nemam vise zivaca da citam
![]() |
#98 |
Pro Member
|
![]()
Posto sam licno prozvan, ne pricam sad od strane OFF-a, nebitno je, vec i "tezgarosa ljutog", pa me je na kraju potkacio i Sloba Markovic... Posto se OFF-u zuri da izbrisete postove, a meni ne, ja bih zamolio da ostanu tu jos neko vreme, kratko... Da gospoda vide odgovore, a i da mnogi pogledaju "diskusiju" sa KAZNENOM EXPEDICIJOM... Nadam se da ne trazim previse, Deki? Sam si reagovao na neumesne price ili pitanja, kako god da ih sada neko tumaci... Eto, pricini mi zadovoljstvo da odgovore procitaju i ova dva, gorepomenuta chlana... Pa cemo delete!!!
Ok... Drago mi je sto me je cimnulo puno ljudi i pitalo me koji mi je kurac, kad se osvrcem na sve to, ali eto... Nek i ostali nasi prijatelji s foruma vide ove "muzejske primere" budalastine i price, pa nek donesu neki sud o tome. Ako ih se tice, a cini mi se da DA! Mozda gresim...? Svakako, pozdrav!!! Na kraju ce se sve ionako brisati i zaboraviti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#100 |
Senior Member
|
![]()
idekiuse ucinio bi mi veliku uslugu da izbrises moje zvrljotine iako nikog nisam licno "povredio".da sam znao da ce do ovoga doci ne bih se ni raspisivao.ovo mi je dobar nauk za ubuduce."radi svoje i ne pametuj mnogo, jer ces se samo usrati duboko"
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |