|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
1. Mrzim da kenj**m po ljudima koji su miljama iznad mene u poslu, pa necu ni sad (mnogo)
![]() 2. Kupih danas Cd, i samo sam jednom preslusao, ne previse detaljno. Na prvu loptu (samo jedno slusanje), pesmama nisam odusevljen, bar u poredjenu sa prethodnim albumom. Pored one lepe pesme (Titanik-Gibonni mix, sa nekog festivala) mi se svidela jos jedna i po pesma. Tekstovi - onako, solidno, bez rupa, ali nista posebno 3. Preporucio bih svima da poslusaju, jer je jako zanimljivo cuti par dobrih studija iz SFRJ (rokoko, croatia, Pink, Radetic, Dimitrov, valjda nisam nesto omasio) na istom albumu (meni Pink najlosije zvuci) ono sto meni nekako, hm..... Njen vokal mi je jako stisnut dinamicki na nekim pesmama, kao da se radi o pevacu koji ima mnogo manji volumen, nego ona. Imam jak utisak da je mastering radjen MS i da je sredina jako stisnuta na ustrb krajeva, ne samo vokal vec sve...... Ako sam preterao, izvinjavam se........ edit/ i da, jedan od ruznijih reverba koje sam cuo u poslednje vreme, na jednoj Radeticevoj baladi
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 29-09-2006 at 11:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da ja i ti nismo u nekoj telepatskoj vezi???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
nije lose.. al previse mi "digitalno" zvuci :P :P :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Radovic 2009 | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-10-2009 08:25 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |
Aleksandra Kovac | idekius | Razno | 40 | 03-11-2006 08:45 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |