|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Koliko je Kurzweil PC2 losiji od k2600, moze li se uopste porediti sa njim ili sa motifom ES? Postoji li jos neka klavijatura nivoa K2600 a da se nije spominjala na forumu?
P.S. Ima li u Zagrebu neka prodavnica u kojoj se sigurno moze naci pa isprobati K2600?
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
PC nit' je losiji nit' je bolji...drugaciji je potpuno. Sve zavisi sta tebi treba. PC je pandan Rolandovoj fantom seriji ili Yamaha motif ( doduse nije sempler...itd. ali po tipovima farbi).Kada kazem PC mislim na PC2 seriju a ne na stari PC88.
K serija je potpuno druga zverka i nema zamenu ni u jednoj drugoj klavijaturi....probaj pa ces i sam videti. Sto se tice nabavke cimni na Pm Tiki the Boylera pa vidi sa njim...mislim da ti je to najisplativija varijanta.
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Imam K2600 vec godinu dana,probao i svirao sve od Yamahe,Rolanda,Korga.Za to sve je Kurzweil zakon.
Zasto? Ulozite koliko kosta pa ce vam biti jasno da niste bacili novac.... Vani nema prevara,koliko para toliko muzike.... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Klavijaturista sam, imao sam K2000 pre par godina, generalno Kurzweil je ok, ali uvek nesto fali, nekompletan je. Lead-ovi su strava, synth padovi, klaviri, organ itd, ali kada mi zatreba neka glupost npr. steel drums ili sl. (iz bilo kog razloga), toga nema.
Probao sam K2600 u Beogradu pre par dana, KB3 radi perfektno, sve ostalo je slicno kao i na K2000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#37 |
SuperModerator
|
![]()
... i mene je to nerviralo sa Steel Drums, Tuba, Acoustic Bass... ima par GM farbi koje nedostaju, ali boze moj, pa za cega sluzi sampling? ... a i to sto OFF kaze... uvek mozes ili usemplovati to, ili pazariti nekog JV ili Proteusa za smesne pare...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Da da,stari dobri JV1080! Imam ga, ali nisam na vreme uzeo prosirenja za njega. Ako neko zna gde bih mogao da ih nabavim,...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima. Nedavno sam nabavio Kurzweil K2500. pa me interesuje gde mogu da nabavim semplove i boje za njega, da kupim ili download sa net-a? Hvala unapred!
P.S. Ova sprava je nesto najbolje na sta sam spustio prste i ne bih je poredio sa bilo cime, bar ono sto ja znam. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
Kurzweil PC3 DEMO! | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2007 10:41 AM |