Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-08-2006, 05:51 PM   #11
Talino
Banned

Talino's Avatar

Default Re: 1.Cubase tutoriali 2. Midi klavijatura

Quote:
Posto sam kratak sa budzetom dali mozete da preporucite neku malo jeftiniju a dobru midi klavijaturu za prosecnog korisnika...korstio bi je za Cubase i Reason.
Ja povoljno prodajem Midiman master (Radium).. USB, 61 dirka. Kao nov. Ako te zanima javi se na talino@gmail.com
Talino is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2006, 11:15 PM   #12
Danche
Junior Member

UREDU!!!!

Ja sam jasno postavio 2 pitanja konkretna? U cemu je problem? Vi sirite pricu nadalje svi nesto naokolo!!!!!
Necu da se raspravljam ali jednostavno ako imate odgovor na pitaja posalji ako ne nista!!!!
Hvala za DJ Z zato sto m je poslao neke linkove...

Pozdrav i izvinjavams se ako sam nekog uvredio usput
Danche is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2006, 01:09 PM   #13
markoff
Junior Member

Shto se tiche klavijature neka moja preporuka,ovisno od koliko zelish oktava da pokriva kontroler evolution mk 449 c.Ja ga imam i veoma sam zadovoljan sa njim,mada je tezak za podesavanje midi kontrola.
Shto se tiche tutorijala,ja imam brdo dobrih knjiga ako hoces neku posalji mi pm,ali iskreno malo sam ih koristio.Meni je za savladjivanje Cubase-a,a i kroz sam rad,najvishe pomogla knjiga Milvorda Simona Vodic kroz Cubase VST,knjiga je na srpskom,mislim da se izdavach zove Cet.Jeste starije izdanje iz 2003,ali knjiga je zaista besprekorno odradjena ima brdo saveta,objasnjenja,trikova,jako fino su i objasnjene neke neke teorijske stvari.Jednako dobro i za pocetnike,ali i za one naprednije.Postoji i knjiga Cubase Sx : Mac i Windows - Vizuelni vodic od Teda Brauna mada je po meni mnogo slabija od ove prve.
Pozz
markoff is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules