|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Ivan Lekic
|
Od 133 prijavljenih pesama za festival ,,VB.2006'' pro?lo je sledećih trideset.
1. Bane 187 - Ne mozes mi nista 2. Grupa ,,Vozd'' - Ne mogu pare da vam pomognu 3. Miss Svetlana - Oluja 4. Marija Serifovic - Dugo 5. Tanja Jabucanin - Niti od sna 6. Maja Nikolic - Uzmi me (u pitanju je nova pesma ,,Uzmi me'') 7. Sonja Kocic - Koga to foliras? 8. Zamba - Nula 9. Blizanci - Laki 10. Sinisa Kraljevic Kralj - Kad ti ljubav lose krene 11. Danica Radojcic - Zelim da te udahnem 12. Misa Marjanovic - Tebe sam voleo 13. Betty Boop - Bolja od tebe 14. Kaktus Bend - Lakse je 15. Mirna Koshanin - Kasno je 16. Ruski rulet bend - Usne baksuzne 17. Picasso band - Kako cu je? 18. Marija Jovicic - Kada ljubav zakasni 19. De Marko - Sunce u ocima 20. Danka Uberparip - Tragovi 21. Vanja Mladenovic - To je san 22. Creative band - Vreme je za kraj 23. Dejan Cosis - Ti dobro znas 24. Ariana Katavic - Kad te se setim 25. Stevan Andjelkovic - Andjela 26. Sasa Zivanovic - Ostani 27. Natalia Trik FX - Ribolovac 28. Sladja Ivanisevic - Hej DJ 29. Katarina Sotirovic - Bolja 30. Ruzica Cavic - Kad te ljubav baci na kolena Predsednik selekcione komisije bio je Rade Radivojevic. FEstival ce biti 2 i 3. juna i prenosice ga RTS. Kad je u pitanju glasanje prihvacen je predlog Leontine Vukomanovic da jednu trecinu glasova da strucni ziri, jednu trecinu novinari, a jednu trecinu SMS glasovi. U revijalnom delu programa nastupice Zeljko Joksimovic i boris Novkovic, a gosti festivala bice i Ogi Radivojevic, Maja Odzaklijevska, Ekstra Nena i Zoran Lekovic. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Vrlo impresivna lista izvodjaca.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Ivane, odakle tebi ovaj spisak?
Vidim tu nesto sto sam radio i za sta pouzdano znam da je otislo za drugi festival.... ![]() Zona sumraka...
|
|
|
#4 | |
|
Ivan Lekic
|
Quote:
http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_po...ion=3&get=last I to je tacan spisak izvodjaca koji su prosli .. da, video sam da je 2-3 pesme sa spiska koje si ti radio .. Moja pesma je pod rednim brojem 15 .. Ajde pa se vidimo uskoro P.S. Ja pesme za koje "pouzdano"znam da su prosle na drugi festival nisam nigde ni prijavljivao
Last edited by STUDIOTON; 11-05-2006 at 08:27 AM. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ivan Lekic
|
Quote:
Ovo je ipak prvi festival i po pricama obecava .. E sad, ono sto je zaista bitno je to da sam ja nekoliko pesama prijavio sa vise izvodjaca .. i jedna mi je prosla .. normalno smo konkurisali i poslali CD, bez ikakvih veza,protekcija i slicno .. ja sam se iznenadio,znajuci situaciju na ostalim festivalima |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
|