|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
....sta da vam kazem... postao sam ponosni vlasnik jednog extra sinta. Ko ne veruje, nek dodje da ga proba, ne verujem da ce ostati ravnodusan
![]() ![]() ...doduse moj je verzija sa 76 dirki.... nadam se da ce da me dugo sluzi. Sorry, ali morao sam da podelim emocije sa drugarima na forumu ![]() pozz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
... postoji K2600 X. On ima 88 klavirskih dirki. Posto vec imam digitalni klavir, hteo sam nesto da imam za studio i svirke (al sam se zeznuo, zajedno sa flight case-om je tezak 35kg, ne mogu da ga nosim vise od 10 metara!!!) Dirka je brutalna, nesto kao Kurz PC2, ili Roland A33, ali bolje, dublje, brze... ne znam kako opisati, response je stvarno odlican. A o zvuku da ne govorimo
![]() ..jos jednom, Yipeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa dragi kolega cestitam od sveg srca u zdravlju ga razdrndao i nauzivao se.....
![]() Mislim da tek sada pocinjes da shvatas sta je KURZWEIL, na zalost ( ili srecu) nije za svakog nego samo za profesionalce ( i one koji hoce da se razlikuju od gomile) a ti si svakako jedan od njih ![]() P.S. da to je ta adresa, jos su u pregovorima oko dobijanja zvanicnog predstavnistva KRZa u SCG ali i pord toga moze se poruciti. Kao primer K2661 je oko 2000 eura sa sve PDV-om....odlicna cena
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 09-04-2006 at 02:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
... Triton? Pa ako nekog bas zanima, dao sam Triton Studio i 300 eura za Kurz!:o
Covek je hteo svakako da kupi triton (to mu je super) pa reko evo ti odma korg, daj kurz (to je meni super ![]() ![]() Eto. Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
nije mi jos stigao, cekamo neke cene za X-serve Raid i ostale zezalice, bice ubrzo... shibni mi na PM tvoje impresije sa MBP, jesil poter'o Logica na njemu, performance meter, kolko efekata, kanala... na ne idem u OffTopic, pusti mi PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
... u medjuvremenu stiglo jos nesto....
![]() ... 17 inch, 2 GB RAM, dual 2.16GHz, 100GB SATA HD... samo jos da stigne Logic Pro 7.2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
cestitke
![]() btw, ja (da ponovim) uzeh Native Instruments Kore kao i originalni Stylus RMX (zbog aktuelnih updateova.....kao i legalizacije ![]() ![]() a i pre tebe sam imao MBP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() E pa pure, cestitam...Moracu skoro do tebe da vidim i naravno isprobam sva ta cudesa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Cestitke i Bitch-u i Puretu
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
samo malko ... | Arthur | Promocija radova | 4 | 19-05-2009 07:18 AM |
Trevor Horn se ponovio | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 27-05-2008 01:06 AM |
Malo sam se ponovio... | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 03-10-2007 05:27 PM |
Malo se ponovio... | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 27-01-2007 07:25 PM |