Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2006, 12:15 AM   #1
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Malko sam se ponovio....

....sta da vam kazem... postao sam ponosni vlasnik jednog extra sinta. Ko ne veruje, nek dodje da ga proba, ne verujem da ce ostati ravnodusan

...doduse moj je verzija sa 76 dirki.... nadam se da ce da me dugo sluzi. Sorry, ali morao sam da podelim emocije sa drugarima na forumu

pozz
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2006, 12:53 AM   #2
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Malko sam se ponovio....

... postoji K2600 X. On ima 88 klavirskih dirki. Posto vec imam digitalni klavir, hteo sam nesto da imam za studio i svirke (al sam se zeznuo, zajedno sa flight case-om je tezak 35kg, ne mogu da ga nosim vise od 10 metara!!!) Dirka je brutalna, nesto kao Kurz PC2, ili Roland A33, ali bolje, dublje, brze... ne znam kako opisati, response je stvarno odlican. A o zvuku da ne govorimo

..jos jednom, Yipeeeeee

pozz
Old 09-04-2006, 02:51 AM   #3
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Pa dragi kolega cestitam od sveg srca u zdravlju ga razdrndao i nauzivao se.....
Mislim da tek sada pocinjes da shvatas sta je KURZWEIL, na zalost ( ili srecu) nije za svakog nego samo za profesionalce ( i one koji hoce da se razlikuju od gomile) a ti si svakako jedan od njih .

P.S. da to je ta adresa, jos su u pregovorima oko dobijanja zvanicnog predstavnistva KRZa u SCG ali i pord toga moze se poruciti. Kao primer K2661 je oko 2000 eura sa sve PDV-om....odlicna cena

Last edited by Moritz; 09-04-2006 at 02:54 AM.
Moritz is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2006, 12:59 PM   #4
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

... Triton? Pa ako nekog bas zanima, dao sam Triton Studio i 300 eura za Kurz!:o
Covek je hteo svakako da kupi triton (to mu je super) pa reko evo ti odma korg, daj kurz (to je meni super ) i tako to bi... 16MB RAM, nema sampling niti expansione, polako, dokupicu i to i hard disk...imam externi SCSI CDROM za semplove, flightcase... jedino je tezak kao sarkofag, treba da placam roadie-a da mi ga nosi na svirke! Jezivo! Ali zaista, to mu je jedini minus, sve ostalo je potpuni vrh! Mislim, kakav Triton, Motif... ne kazem, da motif mi je druga ljubav, da nisam nasao ovoga, verovatno bi uzeo Motif ES 7, ali ovako... razlika je velika stvarno. Ko zna sta je VAST, KDFX, KB3, LiveMode, vrhunski vocoder... i jos za te pare. Stvarno sam imao srece, kad pogledas posto su novi na Netu, pa jos dok dodje kod nas... ovaj je "mator" dve godine, ali netaknut, upaljen mozda desetak puta, jos ima najlon na displeju...

Eto.
Pozz
Old 09-04-2006, 01:02 PM   #5
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by puRe
Cestitam!!!

Btw, 'ti stigao onaj MBP? (meni jeste )

nije mi jos stigao, cekamo neke cene za X-serve Raid i ostale zezalice, bice ubrzo... shibni mi na PM tvoje impresije sa MBP, jesil poter'o Logica na njemu, performance meter, kolko efekata, kanala... na ne idem u OffTopic, pusti mi PM.
Old 18-07-2006, 09:16 PM   #6
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

... u medjuvremenu stiglo jos nesto....

... 17 inch, 2 GB RAM, dual 2.16GHz, 100GB SATA HD... samo jos da stigne Logic Pro 7.2

Old 18-07-2006, 09:50 PM   #7
puRe
Administrator

puRe's Avatar

cestitke

btw, ja (da ponovim) uzeh Native Instruments Kore kao i originalni Stylus RMX (zbog aktuelnih updateova.....kao i legalizacije )...

a i pre tebe sam imao MBP
Old 18-07-2006, 10:42 PM   #8
diviner
Administrator

diviner's Avatar

E pa pure, cestitam...Moracu skoro do tebe da vidim i naravno isprobam sva ta cudesa (ajd ovo ostalo, ali na Kore nikako ne mogu biti ravnodusan ). Znas i sam kakva sam ti ja paljevina na NI proizvode

diviner is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2006, 11:04 PM   #9
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by puRe

a i pre tebe sam imao MBP
...neka neka, bice kad stigne 25. jula sve ono sto sam ti pokazao u Tremi
Old 19-07-2006, 12:39 AM   #10
idekius
Mason

idekius's Avatar

Cestitke i Bitch-u i Puretu

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules