|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Poslusao sam tvoju stvar, mislim da je odlicno uradjena.. I ako si je tako zamislio ne bi trebao ni da je uradis drugacije. Vrlo je jednostavna a nije dosadna! A mislim da bi lagan zenski vokal, bez puno texta i pevanja jaako dobro seo na ovu stvar....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]()
Pesmu slusam ves desetak dana i mogu reci da je stvarno medju boljima od sve elektronike do sada cute na Rumskom, Jednostavno a ni malo dosadano....... svaka cast. Ne znam da li je to pocetnicka sreca ili znanje ..... (mada sumnjam u srecu obzirom na produkciju)
Quote:
![]() Pesma je jako dobar chill ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo vam domaci potpuno besplatan share,funkcionise savrseno pritom je covek entuzijasta koji je sve sam uradio! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
E ljudi fakat hvala na dobrim kritikama,ba? ste me ugodno iznenadili s komentarima i naravno da sam zbog toga jako zadovoljan.Kaj se tiče mojih novijih radova od toga neko vrijeme ni?ta jer sam ostal bez kompa(DUGA PRIČA)pa se sad javljam iz jednog cyber cafea.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
House-pop | zoolander | Promocija radova | 11 | 30-05-2009 09:30 PM |
Domaci house :) | igormladenovic | Promocija radova | 9 | 04-11-2008 05:17 AM |