|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pa gde ste bre drugari ?!?!?!?!
![]() ![]() E ovako, pitao sam sve ove moje psihodelicare za pomoc ali niko ne zna... Zamolio bih vas da skinete ova dva fajla koja sam okacio i pomognete mi da resim misteriju neverovatno zanimljivog nacina produciranja glasa ![]() Pitanje je: Sta oni tu rade????? ![]() ![]() ![]() U svakom slucaju poslusajte ovo, molim vas, pa ko sta moze da kaze o ovome bio bih mu veoma zahvalan. Pozdrav jos jednom za ekipu! http://rapidshare.de/files/9628896/evil_harm.mp3.html http://rapidshare.de/files/9628936/v_sample.mp3.html p.s. nemojte da mi kukate za kvalitet ko zna kako sam ja to usnimio : )))) a i trudio sam se da budu sto manji fajlovi. poz!
"Tehnologije u razvoju zahtevaju zone bezakonja." Last edited by nESbo; 22-12-2005 at 12:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam slicno nesto trazio, ali mislim da je to u principu neki obican tremolo, u ritmu 32 ili vec 16... sve jedno... hm.. verovatno da je samo tremolo.
A koji je ovo izvodjac ili sta vec? :o druga stvar je onako... bas je onako... super... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
a, ?to će ti to, kućo, niko te neće razumjeti ?to pjeva???
?alim se....ja sam to radio sa Audio Arpegiatorom, ili X incarnom...ali ovaj drugi radi samo na win98.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da bi LSD zavrsio poso.
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hahaha! E bas ste duhoviti...
![]() @Dacko To ti je Shpongle, stvar sa poslednjeg, treceg albuma, konkreteno : ) Prva je Younger brother projekat, Simon Posford i Bejni Voughan (Prometheus). A druga Shpongle, Simon Posford i Raja ram.
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
U pitanju je gejt efekat. Najbolji na koji sam nai?ao je GetaBlitch Jr. http://www.betabugsaudio.com/. Isto se mo?e dobiti i sa mixerom, odnosno automatizacijom ili uz pomoć LFO-a (square wave), ali ne precizno kao sa getablitchom, jer koristi midi input kao izvor gate-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Uuu hvala! Ima ovde i jos zanimljivih stvarcica za trens ; )
Pozzzzzz!
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
inache ovo je pesma koju sam chuo na kraju jednog mixa i totalno me je oduvala. jedna od retkih pesama da sam chuo da promene 5-6 tema u roku od 10 min a da sve lepo legne i da je svaka tema istog karaktera a ipak drukchija. zhivot si mi sada ulepshao
![]() ![]()
"Desperate for the new, but disappointed with anything but the familiar." Last edited by Lag; 30-01-2006 at 10:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() ![]() btw. koji mix? sta slusas?
"Tehnologije u razvoju zahtevaju zone bezakonja." Last edited by nESbo; 03-02-2006 at 01:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ja cesto cujem psihodelicne glasove.
|
![]() |
![]() |
![]() |