|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Bok! Imam Korg M1 i pokvario mi se slot koji prima Ram karticu, a trebo bi promijeniti bateriju u klavijaturi. Dal postoji mogućnost da spojim M1 na kompjuter i tako na hard disk prenesem zvukove i tada zamijenim bateriju? Ako je moguće da li znate kako i pomoću kojeg programa? Unaprijed zahvaljujem!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
da. preko midi porta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ubodes klavijaturu u struju,promenis bateriju,pa tek onda iskljucis.Sva mudrologija je u tome.Tako ces sacuvati zvukove.
Poz. ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A mozes i da uradis midi dump u npr Cubase koji ga snima kao sys-ex
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nisam to nikad radio, ali bi trebalo da snima sys-ex na midi kanalu, najnormalnije, kao sto snima i ostale midi naredbe, samo treba iskljuciti sys-ex filter u podesavanjima programa. Znaci midi dump sa klavijature, midi rec u cubaseu, i to je to
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Dečki puno vam hvala na savjetima! Fakat sam se već zabrinuo ?ta ću s klavijaturom, i bilo bi mi ?ao izgubit zvukove jer su stvarno odlični (uzimajući u obzir ?ta M1 pru?a). Statusband jesi ti siguran u takav način zamjene baterije jer da se ne desi da "zasvijetlim" tijekom toga?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
E moj prijatelju, taman se ja poveselio da mi je mukama kraj kad mi reče da bi svejedno mogo izgubit zvukove. jel ima? ideju gdje bi to mogo pouzdano provjerit ( neki site ili sl.?) jer ne znam nikog ko svira M1 da bi ga mogo pitat? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ako ništa drugo, ti lepo uzmi svesku napiši velikim slovima M1 i prepisuj farbe i položaje unutar.. U najgoru ruku, imaćeš 200 programa i 100 kombinaicija da ispišeš, a iskreno sumnjam da ti je više od 50% ispunjeno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |