|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Salu na stranu. I meni ova nova serija Onyx izgleda primamljivo. Kada se uzme u obzir sta sve nudi, cena nije velika (mada za nas na ovim prostorima sve je preskupo). Ovo je idealna varijanta za ljude koji snimaju zive svirke i kod kuce imaju studio, jer je mikseta veoma mobilna i nije teska (negde oko 13 Kg).
Cuo sam da ljudi dosta hvale predpojacala na Onix seriji i da su najbolji i sa najmanje shuma u klasi. Ako je tako onda zaista vredi tih para. Ne znam samo kakav je kvalitet AD/DA konvertora na dodatnoj kartici (mada u kvalitet nesumnjam). ![]() Ovo je sprava koju svakako vredi imati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Spremam se ovaj vikend kod prijatelja u njegov home studio (čitaj gara?a
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
stavi snimke obavezno !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Po?to nisam uspio otići kod prijatelja snimit bubanj a imam od prije nekih snimaka preko Onyxa koje je on sam radio onako za probu , postavit ču to da mo?e čuti koga zanima... snimka je bez ikakvog kompressora,eq i reverba... samo mikrofoni i direktno u Mackie.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Ja posedujem samo Mixer ONYX 1640. Za njega mogu da kazem da je perfektan sto se tice EQ, PreAmps i Routing. U potpunosti ispunjava sve zelje za monitoringom u studiju i za zivu svirku. Poseduje 16 mono kanala, 6 Aux?s, 4 Subgroups...itd
Opcionalnu Firewire kartu nemam, ali o njoj znam da omogucava (samo sa jednim FW kablom) snimanje 18 kanala od jednom i slanje 2 kanala (1 stereo par) nazad na u mixer. Nazalost pri snimanju samo "gain" utice na zapis (jacinu snimka) dok inace odlicni EQ i 100mm Klizaci nemaju uticaja na snimak...To je mozda i tako dobro (suvi snimak) ali je po mom misljenju tu opciju trebalo ostaviti slobodnom (npr. ukljucivanje ili iskljucivanje EQ). Zameram i sto karta (sem ova 2 kanala) nema vise output-a Ali, sve u svemu, jedan odlican uredjaj! P.S. Posebno mi je drag jer sam ga osvojio na jednoj nagradnoj igri ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mackie onyx satellite | OFF | Computer Hardware | 1 | 24-09-2007 07:35 AM |
Mackie mixeri Onyx serije | Jan | Computer Hardware | 4 | 06-04-2006 11:14 PM |