|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mogu ti reci da se dobro secas! Ja sam nabavio sadrzaj tog floppy-ja i sav softwer, tako da imam u Control panelu taj USB-Midi Yamaha driver i cak neku shemu o kojoj ti pricas, ali mi to nije bas najjasnije - tu se pravi neki adapter, ali nigde ne vidim USB...evo sam ga dao na uvid, mozda nekom i pomogne,ali meni je nejasno.
Last edited by Mogli; 20-09-2005 at 11:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Pa, nema USB-a, koristi se ili paralelni ili COM port na kompjuteru...O2R cak i nema USB, to su ubacili na O2R96. To ti je sto ti je...Ako ti je bas problem napravit taj kabl, javi mi se kad budes u bg, pa cemo napravit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sad si mi skrenuo paznju na razliku izmedju ta dva modela! Uopste nisam o tome razmisljao, nije valjda da ovaj 02R ne snima na 96000??? Kuku lele....A ja instalirao drajvere za ovaj drugi model......Mozda je tu problem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Ma, kakvi bre drajveri za O2R?! Auuuu, leleeee...Nema bre Mile, to je doslo tek 10 godina poslije. E, jebi ga.
Nista,ja cijelo vrijeme mislim da ti oces da koristis O2R kao MIDI kontroler za DAW...To moze. I samo to. Jebi ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Ne snima na 96...Ako i snima, onda prepolovi broj kanala. Cak u prvoj verziji firmwarea nije radio ni 24 bita, to su tek poslije pustili. I naplacivali eeprome, majku im japansku. Davali mi tad po 600DM, a dobijali su se dzabe kad kupis TC Unity.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Pa, ne znam, nije to toliko lose. Sta imas od interfejs kartica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Imam 4 Adat opticka I/O, normalno AES/EBU...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Pa, dobro, nije to uopste lose...Moze tu da se radi. Izbjegavaj EQ sa O2R, osim kad ti treba nesto totalno bez karaktera. Sta imas od outboarda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Stereo out analog +4/-10, Stereo out digital, AES/EBU out, studio monitor out...nista vise znacajno...razmisljam da li je to preskupa sprava za midi kontroler? Primetio sam da su EQ prljavi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Ne, mislio sam od ostalih sprava, u racku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
yamaha n12 | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 02-06-2009 07:29 AM |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |