| 
 | |||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  07-07-2005, 05:13 PM | #51 | |
| Member Join Date: Jul 2004 Location: EU 
				 |  Re: CREAMWARE - pro et contra Quote: 
   | |
|   |   | 
|  09-07-2005, 09:59 PM | #52 | 
| ton magistar Join Date: Jun 2003 Location: korcula 
				 |  Re: CREAMWARE - pro et contra 

ma, danas san snima jedan brass od 3 muzicara i odluci san se za m-s tehnku. lipo san spoji dva mikrofona, jednega san usmjeri, drugega san stavi na bidirekciju, sve spoji u pulsarov pult, tako da san onega bidiekcionega stavi u 2 kanala, okrenu im panorame livo - desno, i jednemu san kanalu san lipo obrnu fazu.    eto, tako to ide sa creamwareom, pa me zanima, kako se ovo izvodi sa drugima karticama?!   znan da se u mixu to moze napravit, ali kako namistit pravu kontrolu dok se snima, pitanje je sad?   
				__________________ e, sta covek mora da trpi zbog bandita | 
|   |   | 
|  10-07-2005, 05:25 AM | #53 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 

Moze iz Nuenda sa Waves MS dekoderom, ili 'rucno' (L=m+s/2........),  ali uz malo latencije   
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  10-07-2005, 09:06 AM | #55 | 
| Super Moderator Join Date: Jun 2003 Location: Banja Luka 

A da li se moze na bilo kojoj drugoj kartici, bus koji sadrzi par kanala rutirati na novi stereo kanal (povratna sprega) staviti koji hoces insert ili send efekat i opet rutirati na sledeci bus.  Xexexexe i to u bukvalno 1,2,3....4 klika 
				__________________ Ako mislis da mozes-u pravu si,ako mislis da nemozes-u pravu si! | 
|   |   | 
|  10-07-2005, 12:52 PM | #57 | |
| Super Moderator Join Date: Jan 2003 Location: Podgorica 

__________________ Oglas: Trazim sekretaricu! Cure iz Flying Cargo YU bice odmah primljenje  http://www.rumski.com | |
|   |   | 
|  10-07-2005, 12:59 PM | #58 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2005 Location: Osijek 

...sad cu malo najutiti Sandra...  ...imam cw Pulsar karticu i jako sam nezadovoljn sa AD konverzijom..sound je plitak,bez dubine i visine...cak mi je sound starijeg EMU Pariz sistema na 44.1/24 bolji od 24/96 Pulsarovog....isto je i sa DA konverzijom...lose,bez?ivotno,..  ...tako da je koristim iskljucivo kao spdif interface za snimanje u Vawelab....kao takva je super jer mogu koristiti prednost rutiranja...Moj 2 x Pariz Pro sistem sa 3 eds-a i 2 meca radi neusporedivo ljepse! Ajde priznaj......zar se nisi odusevio sa saundom starog Alesis Adata u odnosu na"nove" pulsarove pretvarace?   | 
|   |   | 
|  10-07-2005, 01:08 PM | #59 | |
| ton magistar Join Date: Jun 2003 Location: korcula 
   ja iman adat (i to ne stari nego novi) i koristin njegove pretvarace itekako, ali kad sniman vokal, onda iskjucivo koristin pulsarove pretvarace.   
				__________________ e, sta covek mora da trpi zbog bandita | |
|   |   | 
|  10-07-2005, 02:21 PM | #60 | |
| Mason Join Date: May 2003 Location: Otkude Ni?, Serbia 
  Salim se... Neznam zasto ne vezes externi interface Parisa optickim kablovima za Pulsara i spojis lepo i korisno? Tako bi izbegao Parisov prepotopski software, dobio CW mixere, efekte i routing i upotrebio fenomenalne Parisove AD\DA. Poredjenje sa Parisom je prilicno surovo, tesko da neka zvucna kartica snima kao Paris. Slusao sam radove sa Parisa... on stvarno snima kao shashav...  Od tih starijih sprava treba pomenuti kao dobar snimac i Akai DR-16. Barem ono sto sam ja cuo sa njega, zvuci super... 
				__________________ http://www.facebook.com/idekius | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| creamware asb | SandRob | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 12-10-2005 07:01 PM | 
| Behringer B-5 kondenz. mikrofon -pro et contra | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 23-08-2005 02:42 PM |