|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Samo.....
.... posto je topic "matering takmicenje", zar ne bi trebalo da sledi neka nagrada za pobednika? :P
![]() |
#102 |
Senior Member
|
![]()
Bolje je sada SandRob... Color - vrlo dobro na vecoj jacini kada sam slusao,a na slabijoj mi nesto fali... videcu jos,posto sam sada u zurbi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sta koristis da rasiris/suzis bazu u odredjenim frekvencijama? To je neki multiband Stereo imager ili? To se cini kao zanimljiva alatka, nemam je.. ![]() E a ovo s'ovim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
ton magistar
|
![]()
to sa sirenjem i suzavanjem ti ima ozone. ja ga skoro nikad ne koristin, ali kako ste rekli da vam je moj mastering maglovit, promisli san kako bi s njegovin ekciterom (ni ekciter bas ne koristin puno, inace) jos moga malo dodatno rastirat maglu, a da ne dizem vise eq.
![]()
![]() |
#106 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Senior Member
|
![]() ![]() Da, ja sad bas gledam, nesto su se unervozili.... Garant zure da sto pre odprase svirku pa brzo na ![]() ![]() E a taj Ozone, da ga preporucimo i nekoj meteoroloskoj stanici? Izgleda da radi posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
VIP Member
|
![]()
SANDRO:
"bdv: kojega vraga ova strilica ulice kad napisen 'neznan'?!?! " Decki.... primite moje najdublje isprike!!!!! Ja sam kriva u vezi ovih strelica..... stvarno nisam htjela ![]() ![]() Idem sad to rjesiti!! :<> svima... Anita |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Svaka ti cast Gianfranco, kako si onaj mastering odradio!! Probao sam i ja, ali ne pije vode...nema definiciju, ne moze ti prici ni izdaleka!! Moram jos da ucim!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
ton magistar
|
![]()
neznan. meni se gianfrankov master bas ne dopada. za moj ukus je previse ispeglan. ok. razumin ako taka muzika to zahtjeva, ali ne virujen da zahtjeva da se izoblici zvuk, ko sto se se gianfranku dogodilo na snareu i opcenito na visokima. bas bi voli cut sto je taj tip napravi?!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live takmicenje | Website! | Razno | 3 | 12-10-2009 12:58 AM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |
Takmicenje za Remix | Max | Razno | 64 | 03-10-2006 09:34 PM |