|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Mix sam izvozio na nekoliko nacina :
- direktno kao audio trak u SX projekt, ako sam htio dalje da ga editujem u samom SX editoru, - preko zvucne kartice u SF, ako sam htio dalje da ga editujem u SF editoru, - preko zvucne kartice u WL, ako sam htio dalje da ga editujem u WL editoru, - exportom iz SX-a, ako nisam bio nacisto u kojem editoru cu obradjivati mix. Ima li ovo veze ili je sasvim svejedno kojim postupkom sam to radio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Hvala na odgovorima .
@zmaj , u pravu si . Zanima me kako izvesti miks ako se nema novca za najbolje resenje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
@alfom , takodje sam isprobao vise nacina . Sta god da sam probao imao sam utisak da gubim na kvalitetu . Zato sam otvorio temu . Nisam siguran ( jer nisam probao ) ali mi se cini najboljim snimiti .wav na neki dobar spoljni uredjaj .
Nadao sam se da ce neko napisti : nema potrebe za kupovinom i opisati neki dobar nacin za izvoz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
|
![]() Quote:
cekirati realtime... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Hvala na odgovoru , koristim isto kao najmanje lose resenje ( od vise isprobanih ) .
Pomenuti nacin je i preporucen nacin u svim knjigama za Cubase koje imam ( 3 ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vibrator
|
![]()
kad vec imas te knjige, mogao bi da ih procitas..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Banned
|
![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Moze neko bolje objasnjenje zasto koristiti relatime export? :oops: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa... | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 143 | 05-02-2008 03:33 PM |
Slušanje - nivo u toku miksa? | Tiki the Boyler | Zoran Vračević - Vrač | 14 | 29-07-2006 12:47 AM |
Pomoc oko miksa, bitno i hitno | OFF | Promocija radova | 21 | 07-09-2005 11:11 AM |