|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]()
Kad ovdje vec pricamo o kritici.... prebacit cu jedan SAndrov tekst ovdje i svoj komentar na to.
Quote:
Ja cu reci jednu cinjenicnu cinjenicu. Tko nije SAM dovoljno razuman, talentiran, kriti?an, pametan i sposoban da ?uje vlastite nedostatke - ni?ta mu ne?e pomo?i. ![]() Onaj tko to mo?e - jedino ?to treba mu je podr?ka i ni?ta drugo! Da, lekcije, u?enje, rast itd.... ali to se ne dobija kritikom. Postoji jedan drugi termin koji se korist, a to je KONSTRUKTIVAN KOMENTAR, a kritike ostavimo kriticarima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]()
Ovo je takoder quote iz Defragmentovog teksta nize.
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Entuzijazam je pokretac energije potreban za realizaciju ideje. Evo, upravo smislih definiciju! ![]() Entuzijazam je jedini razlog mog zivota. Bez njega.... sve je bezveze. Nemam volje, ni snage. I nadasve sam tada "realna" i prizemna. Super za posao u racunovodstvu, ali ne za skladatelja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Pop je kao termin i stvoren da se odnosi "popularnu muziku", ali mu se vremenom to zna?enje izgubilo u ba? tom smislu. Kad netko ka?e "pop" i ne pomislim na mjuzu ba? tako globalno, nego vi?e na MTV posko?ice i ?tajaznam. Ma nema frke, sve 5! Peace!
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Ajde Darko ne gnjavi , ?ta si se uvatija popa , pa na MTV-ju se vrti pod "Pop" i Bon Jovi i Metalicca i mnogi drugi , va?no je da su svi shvatili o ?emu se radi ...
![]() Mo?e se probati sa tim ?to Anita predla?e , iako nisam sklon komentiranju tu?e glazbe , to je malo nezahvalan posao i uvijek mo?e biti krivo shva?eno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Nezahvalno je!
I ono sto sam ja zakljucila... Hm, najcesce ljudi koji nemaju ideju za svaki detaljcic cak i VOLE KRITIKU jer im je kritika na taj nacin pomoc, usmjerenje i koristan savjet. Onaj tko zna (ili misli da zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vibrator
|
![]()
znaci ako ne volis kritiku, nemoj ni da je trazis...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Tocno.
Takoder, ponavljam. Segment foruma pod nazivom PROMOCIJA RADOVA ne sadrzi u naslovu KOMENTIRANJE RADOVA ?LANOVA FORUMA. Kad netko stavi svoj rad na promociju, neka lijepo opise sto radi i zasto i na koji ASPEKT glazbe da najvise obratimo paznju (ako uopce zeli komentar)..... Ja obozavam kritike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
anita, s obzirom da ti radis orkestracije, mogu da se slozim delimicno sa tobom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Ma kakva zabrana. Ja samo kazem da ne pise u naslovu i ne podrazumijeva se, ali vecina ljudi doista trazi pomoc (kritiku) pa je to ok. Tko sto zabranjuje?
Profesionalni kriti?ari za mene nisu samo oni koji se pla?aju za to (da ti daju komentar... cak ustvari im to i nije prvobitni posao).. ve? netko tko je profesionalac u podru?ju na kojem i ti radi?.. zna?i, netko u tvom ?anru tko poznaje sve ?to ti poznaje? (i bolje) i moze ti konstruktivno pomoci. S neke "lijeve" strane mozes dobiti koristan komentar ako si dao nedovrsen rad, pa otkrije nesto sto bi i ti (ili vec jesi ali nisi rjesio). Ja cujem jos masu nedostataka u svojoj glazbi... i sto mi sad vrijedi da mi netko o tome pri?a? :roll: Zelim raditi dalje i druge stvari.. a ove "glancam" do razine dok ne prodju sto je dovoljno visoko. ________________ Ovo je jednostavno podru?je gdje se na?a mi?ljenja razilaze iz jednostavnog razloga ?to ja znam za apsolutno sve (u glazbi) kako i ?to ho?u i ne treba mi usmjeravanje od svakog usputnog slu?a?a koji nije dovoljno naslu?an MOG ZANRA da bi imao uvid u to koliko ja to dobro/lose radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|