|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Imam mali mixer Eurorack UB 1002 za potrebe svog mini kucnog studija i volio bih da mi neko objasni kako je najbolje da ga spojim na PC,da mogu snimati instrumente koji su na njemu i NPR>da mogu kada snimam mikrofon slusati ostale instrumente a da mi samo snima vokal?
Karta mi je M-audiofile 24/96
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa razmisli o tome da preslusavanje rjesisi direktno iz karte! Jer prolaskom dva puta kroz mikser samo ces nagomilavati sum!
U svakom slucaju signal koji hoces da slusas odvrni na LEVEL potenciometru, digni MAIN MIX regler, a signal za monitore ces uzeti sa MAIN OUT izlaza. Signale koje hoces da snimas mozes uzeti sa FX SEND izlaza, a nivo ces regulisati FX potenciometrom! Konkretno za 2496: izlaze karte spoji na npr. 5/6 kanal i LEVEL potenciometrom odredi njihov ulaz u monitorski mix. Izvor (npr. mikrofon) spoji na 1 kanal i FX-om i FX SEND glavnim potenciometrom posalji signal na ulaz karte (koji si spojio na FX SEND izlaz). Ovako mozes snimati samo po jedan kanal. Jer nisi bas pogodio studijski mikser ![]() p.s. Nadam se da imas potrebnu kablazu!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer u kombinaciji sa e-mu 1212 i behringer b1 | moka | Computer Hardware | 2 | 06-12-2006 09:22 PM |
Mixer | radsoul | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 30-08-2006 01:48 PM |
behringer mixer? | File | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 21-11-2005 02:13 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |