|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() Last edited by HeatMan; 23-05-2012 at 05:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() javite utiske ![]() Last edited by HeatMan; 24-05-2012 at 02:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Dobre su pesme, to je važnije od svega ostalog što ću napisati! I slušao se Hendkiks, hehe, super
![]() NISAM USAMLJEN: Onaj gitarski rad u strofama je, hm... potpuno pogrešan. Em je too busy, em je previše ad libitum. Užasno, ali užasno odvlači pažnju od pevanja, takoreći smeta. I najaktivniji je baš ispod samog pevanja, umesto tokom onij 2-3 osmine između. Obaška što se zbog te gitare cela stvar "ispeglala". Čak i kad dođe gitarski solo svejedno mi je (pošto gitarista svira solo kroz celu pesmu). NISAM LJUT: Sinkopa sinkopine sinkope... čemu? Mislim, može, ali stvarno ga preteraste, pa je ispalo baš onako pretenciozno. Nešto mi svako malo prolazio Leb i sol kroz glavu dok sam je slušao: "aj' da ukovrdžamo svirku da ne bude onako seljački prosto", a onda ustvari ispadne seljački komplikovano. Dobro, malo grubo rečeno, ali nerviraju me trenutne atmosferske prilike, pa sam malo živčan ![]() GENERALNO: Ceo zvuk mi je nekako "dlakav" (u nedostatku boljeg izraza). To verovatno ima veze i sa aranžmanima i sa izborom boja i sa reverbima, a i sa tim šta si hteo da dobiješ, pa to nije ni važno. Ja sam i inače tolerantan po pitanju "zvuka" - važno mi samo da ne krči (ako to nije namera) i da ne boli ![]() Još što se tiče zvuka - ima odličnih detalja: "kuvanje" u refrenu "Nisam ljut", tremola u istoj pesmi, super. Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Heh..hvala puno na komentaru. i na kritikama!
samo bih skrenuo paznju na to da sam ja sve komponovao snimao svirao aranzirao miksao bla bla.. bubanj je jedino odsviran od strane drugih ljudi ali po mojim instrukcijama jer sam ga ja nakucao tako. Shto se leb i sol priche tiche drago mi je da me ljudi porede sa njima (nii prvi), ali iskren da budem ja nisam ni slushao puno taj bend.. cuvam noc od budnih i josh koju pesmu.. nisam uradio domaci, znam.. sve chekam da imam vremena da se posvetim njima shto se gitara kod nisam usamljen pesme tiche, vrlo je moguce da je previshe. ali kao shto si rekao, slushao se hendrix. ![]() ![]() Hvala josh jednom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Moja drugarica Nata?a Bogojević (zna je Vrač) mi je u vreme dok je pisala diplomsku kompoziciju na FMU rekla: "polako počinjem da shvatam da je u komponovanju jedan od najva?nijih momenata onaj kad uzme? gumicu u ruku".
Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
apsolutno se slazem!
![]() uvek sam prichao - najvishe muzike se dogadja u pauzama. zato ti i kazem da je vrlo moguce da je prenatrpano, ali sam se malo izlozio.. mada zato sam i pojednostavio bridge ne bi li dao pesmi malo da dishe.. ali eto, izgleda da sam preterao.. ![]() pozdrav edit: okachio sam opet "nisam ljut" jer nije bio poslednji mix Last edited by HeatMan; 24-05-2012 at 02:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
niko vishe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
?ta će ti vi?e? Sam si rekao "ono shto sam hteo to sam odsvirao. i meni sve to radi super". ?ta onda ljudi da ti pi?u? Snimio si ?ta si hteo, smiksao kako si hteo, i to je to. Ako si radio pesme za ?kolu (mo?da sam utripovao, ali pro?lo mi kroz glavu da ima? neke veze sa SAE), profesori će ti dati svoje komentare... ako si ih radio za publiku - reći će ti publika. Očigledno nisu svi dokoni kao ja. Heh.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
pa to, chekam josh nekog dokonog kao shto smo ti i ja..
![]() ne dizem gard i nisam nadobudan, da se razumemo.. ![]() ovo vishe da menjam ne mogu, a shto se tvojih (i bilo chijih) saveta tiche njih mogu da uvazim od sledece pesme pa na dalje.. ![]() uh upleo sam se.. neispavan sam kao po obichaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]()
verovatno nikoga ne interesuje, ali mozda neko nabasa u searchu na temu, evo neki mali info o pesmama. (pisao sam na drugom forumu kao odgovor na pitanje nekog forumasha)
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandar Filipovic i Synclavier, rodjendan | LACKY | Pricaonica | 15 | 19-12-2012 02:13 AM |
Aleksandar Stanojkovic - Kao da je zabava | HeatMan | Promocija radova | 16 | 05-10-2012 05:42 PM |
Aleksandar Colovic DRUMS (7 session parts) | STUDIOTON | Promocija radova | 19 | 05-08-2010 12:53 PM |
danijelsh - 2 rock pesme | danijelsh | Promocija radova | 13 | 04-11-2008 10:54 AM |