|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Da, AES/EBU je. Prebaci sync na koaksijalni kabl (Word Clock) on je 75 omski... Mislim da ti tu pre pravi RME problem... posto im je sve zbudzeno i improvizovano... (ne znam kakav im je problem bio da stave na DB15 balansirani AES3 to je samo tri pina) EDIT: imas li negde RME pinout za taj konektor?
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-02-2012 at 05:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
nisam sve porocitao i neznam bas o cemu se radi ali ako nesto pomaze ...RME odlicno radi sa ASEBU/signalima na Spdif ulazu!!(na kratke distance ide 75ohm kabal "RME suport") tj ja sam ga spjio sa ovakvim kablom ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
EDIT: Ili mozda nije... pa je zbog toga ceo problem.... hm... OFFe, jesi li ti dobio digitalni breakout kabl od L22?
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 16-02-2012 at 12:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kabl za Lynx sam pravio (na Db15) i to sam napravio tako da sam direktno na DB15 koji ide u Lynx zalemio kabl koji se zavrsava sa RCA, koji direkkto ide u RME. Znaci nisam uradio kao na originalnom kablu koji ima XLR pa adapter na RCA... i stavio sam 75omski kabl
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 16-02-2012 at 12:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
WC spoji koaksijalnim kablom 75ohm, i na kraju stavi bnc konektor. za GND koristi "Clock Gnd" (31. strana uputstva) Prakticno treba da se nagura cetiri kabla u konektor... te ako su 4mm spolja, onda bi moglo da se "ubudzi" EDIT: Ako odustanes od jednog smera sinhronizacije putem WC onda ih ima tri... probaj pa stavi samo ono sto ti bude radilo pouzdano.. mada taj breakout kabl ima da se kupi:
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 16-02-2012 at 12:51 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() kupio bih ga rado, samo da mogu da ga nadjem u nekom razumnom roku..... bojim se da cu cekati mesecima ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
|
![]() Quote:
EDIT: prelemi taj wc kabl da RME (WC OUT) sinhronizuje Lynx (WC IN)... to ce mozda raditi ako L22 ima bolji PLL u sebi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 16-02-2012 at 12:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a kada sinkujem sa S/pdifom, onda radi i na 88,2 ali ispada
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Probaj ovo sto sam napisao (editovao sam poruku)....
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
ok, pa javljam
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|