| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  09-11-2011, 04:41 PM | #11 | |
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
				 |  Re: Irish stew of sindidun Quote: 
  A Bora Dugić i Mi?ko Plavi  ? Super fotografija (panorama). Ćale mi je pukim slučajem izbegao da ga onomad odvedu iz te ?kole na streljanje. Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! | |
|   |   | 
|  09-11-2011, 04:49 PM | #12 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2010 
				 |  Re: Irish stew of sindidun 

extramissimo !!!!   ama bas sve je na svom mestu i sve je odmereno bas kako treba, respekt ! | 
|   |   | 
|  10-11-2011, 04:05 AM | #13 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

pa bend je ko što mu ime kaže, beogracki, ali najbolji svirači u istom (od skora dovedena pojačanja), bubnjar Marko Jovanović i violiniskinja Ana Milanović, su čistokrvni KGovci   Ostatak benda je tu da se fotka, jer su lepi   | 
|   |   | 
|  10-11-2011, 04:07 AM | #14 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

@awacs moj je slično prošao u ovom novom ratu, bombardovanu, kao oficir PVO, u dva navrata. Hvala bogu pa je prošlo kul i danas smo mu slavili rođendan. A to za KG gimnaziju je preteška priča, snimao sam jedan film u toj gimnaziji, u onoj "sačuvanoj" učionici, i u muzeju.. deset dana smo bili pod tim utiskom... tim, i začuđujućom konstatacijom KOLIKO ZGODNIH DEVOJAKA živi u tom gradu (bio je August!!) | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |