|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Bez iskrenosti nema pravog umetničkog dela, pa bilo da je ono naručeno ili se stvara pod takozvanim ?za du?u? okolnostima. Pri tom, naravno, ne mogu dokazati da li je Đule iskren ili neiskren, mogu samo priznati ?ta (ne)osećam dok poku?avam da ga razumem. Tako je sa svakim čovekom, i nema potrebe sopstveni rakurs razmi?ljanja nametati ili tvrditi da je neprikosnoven. Verujem da niko pametan ovde to ni neće. E sad, druga je stvar ?to svako svet posmatra iz neke svoje perspektive, te otud se i pitam: ?Bo?e, koja li je to Đuletova perspektiva? Gde li ?ivi taj čovek i muče li i njega sve ove budala?tine oko nas? Jer, ako uzmemo da je kao iskustvom nadahnuti autor prevazi?ao ovo na?e ludilo na lokalu, a majku mu, primećuje li da i sa tim svetom tamo (ne?to) ni?ta nije u redu? Postoje toliki muzički pravci gde ovo ?to rekoh nije va?no. Ali u rock'n'rolu...
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja opet mislim da je klasicna,dzez muzika nesto zahtjevnije a ovo sve ostalo (i RnR, funk,disko,metal,el, zanrovi i tone svih drugih jbn zanrova) pa to je sve po konstrukciji - "pop" muzika u nekom sirem smislu ove rijeci! Mozes ti misliti kako slusas cyber-tech-dark-grind-mistiq-crossover-k-palac najoriginalniju muziku koju ti bendovi samo za tebe prave i samo tebi distribuiraju. To je pop-ularna muzika koja se radi da bude popularna i slusana a na kraju i nesto banalnije forme!!! Jeste mali prostor pa se svaciji prdez cuje ali zasto sebi dopustiti da te necije bilo sta nervira osim onoga sto ne mozes promijentiti daljinskim? Samo jedan proizvod sa dodatnim paketom opremem! Nekako vecina ljudi ovde muz. biznis shvata zuto-medijski. Kome cija frizura smeta, ne svidja mi se sto se podmladio, ofarb`o, ko je koga j..o a nije treb`o i slicni kritrijumi. Svidja ti se - ne svidja, opusteno! Brate, napises umjetnicki uzvisenu muziku, ponudis Djuletu i ekipi, svidi im se, isproduciras im album i dotjeras ih po svom! Slobodno...ko nam brani??? ![]() Apslotuno razumijem kad neko unovci nakon 2es i kusur godina svoj staz a opet da ne pretjerujemo, nije snimio prdenje u kantu! Jebi ti taj pravi rokenrol pa poslije pises za neke tamo mace,kuce i pice da bi prezivio! Ja bih doduse i volio cuti koji je to parametar pravog rokenrol zvuka ovde na Balkanu pa da vidim da nisam promasio temu? Koji je to pravi rnr bend u nas a da je toooliko bolji od Van Goga? Da mi je prije par godina neko rekao da cu nekad mogao braniti lik i djelo Djuleta Van Goga reako bih mu da me lozi! ![]() www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 16-10-2011 at 12:33 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]()
Nemam pojma o cemu pricate jer Van Gogh ne pratim vec duze vreme.Evo ga link za poslednje sto sam upratio....jeste bilo pre Hrista ali je odlicno odradjeno.Mozda bi neke informacije o tome ko je tu sta i kako radio ovaj thread ipak ucinile iole korisnim.Koliko se secam snimano je u 5-ici???http://www.youtube.com/watch?v=MVBWlQMW6os
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Sa gotovo svim se sla?em iz iznesenog u ovom threadu sem onog "Uradi ti bolje ako zna?".
Ne moram ja znati kuvati grah da bi ocijenio jel mi je ukusan ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Pričam (u svoje ime) o jednom poslovnom poduhvatu u obliku muzičke grupe koja samu sebe reklamira kao izuzetno uspe?nu (?to je tačno) i popularnu (?to ba? i nije tačno). Mogu samo da natuknem kako poslovni uspeh ne mora nu?no da bude posledica popularnosti. Ne znači da je svako čija glava viri iz publike nu?no izbrojao neke pare na blagajni (?to je HeatMan već pomenuo). A vrhunski uspeh je ubediti ljude da si popularan. Sve to naravno nema nikakve veze sa tim da li je muzika koju izvodi Van Gogh pop ili rok... ali ima veze sa tim da li sadr?aj paketa odgovara onome ?to se vidi na pakovanju. Quote:
Jedan od aktera je pro?log leta bio gost foruma, drugi je VIP član foruma i predstavlja se kao peruzza. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Evo cuo sam na brzaka par stvari sa Lavirinta,pretpostavljam da je to radjeno u NRG?...Sto se zvuka tice,vrlo sam zadovoljan ovako na prvu...a sto se tice sadrzine,jbg...DJule ko Djule....ne cujem tu neke radikalne promene u odnosu na stare radove i neznam sto se bre cimate uopste toliko oko toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja da se ubacim u raspravu ''Van Gog-Večita enigma'',?ta mislim o njima, ni?ta posebno, jer kao i većina ovde ne osećam da to rade iz srca nego na silu.Bez ikakve ljutnje kada sam obratio pa?nju ko slu?a Van Gog uvideo sam da se ti ljudi ne razumeju ba? u rok end rol.Ne kontam materijalnu situaciju Đuleta i ekipe ,ali mi se čini da ili su puni ili ih neko gura jer njihova muzika ne zaslu?uje neku veću pa?nju(mene malo vi?e dave).
A ?to se pravog rocka tiče,naleteh pre neki dan na novi singl Majki i odu?evih se dok gomila starih rokera izdaje albume reda radi,Bare je kao staro vino sve bolje stvari pravi,ne znam kakve će mu biti ostale stvari na albumu,ali meni je i ova jedna dobra dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ostale su prilicno bezveze...a ova stvar nije baretova (osim loseg texta) vec od gitariste Silje iz gatuza... Jedino sto valja je produkcija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |