|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
samo bih hteo da dodam na sve to shto ste rekli o dotichnima, da su isti za koncert u areni podelili nekoliko hiljada karata ne bi li zaradili na prodaji pica i da bi mogli da snime dvd koncerta sa dosta publike.. izmedju ostalog sam i ja bio tamo da vidim kako ce biti ali ne bih ishao da nije 10ak mojih drugara dobilo po nekoliko karata..
toliko ja znam, btw prichalo se kako su ceo album radili u LA pa kad je izbachen album bilo je samo dve pesme su radili u LA, a nakon toga je izashao besplatan dvd LA MIX koji je verovatno trebalo da podigne prodaju albuma ili bar da digne popularnost bendu jer se publika (kao shto svi vec znamo) mnogo lozi na uspeh i glamur.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Kao kad napraviš kobasice pa ih izneseš na degustaciju (za DŽ, naravno) i pitaš ljude - koliko biste bili spremni da platite ovo što ste probali? Samo glup proizvođač će reagovati izjavom: "napravi ti nešto bolje ako ti ovo nije dovoljno dobro". Eto, ja veoma poštujem Đuletovu spremnost da iznese svoje proizvode na degustaciju (kroz dotirane koncerte u Areni, CD izdanja deljena za DŽ putem mobilnih operatera), ali još nismo došli do saznanja koliko potrošača bi zaista htelo da plati to što on nudi. Pozdrav, Vasa P.S. I da parafraziram Mihajlovu babu: "Sve vam je to deco moja (poslovna) politika"
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 14-10-2011 at 04:28 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Znaci - sve pre MTV-ja bilo dobro... a sad nije ???
![]() Bijelo Dugme ?? Biznis na kvadrat sa Bregom na celu, pa ipak jedna od nasih najvecih rok grupa... Manje vise, svi drze koncerte i tezge (od kojih placaju raznorazne racune i jedu itd...) Zasto je to lose ?? Uopste ne kapiram te neke stavove..???
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Naravno,respect za sve sto su postigli ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
bojim se da danas i treba da obracash paznju samo i jedino na iskrene fanove, jer izgubish li njih i dodvorish li se ostatku, gubish i jedne i druge iz prostog razloga shto 90% populacije slusha iskljuchivo ono shto mu se servira i ne daje pet para za i na muziku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |