|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam project mix, koji ima S/pdif in/out.
U SPDIF in na project mixu prikljucen mi je Roland Fantom, a spdif out na Projectmix-u je povezan sa Tannoy Precision digitalnim monitorima..Stigao mi je i bass procesor koji takodje ima spidif/out. Kako njega da povezem sa Project mixom??? Posto project mix ima samo jedan SPDIF in, a tu mi je uljucena klavijatura..A ja bih zeleo i digitalnu konekciju sa bass procesorom??? Da li se pravi neki "krug" ili postoji neki uredjaj za spidif, kao sto je to za midi -Midi THRU uredjaj??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja, po secanju, mislim da to nije moguce, a da jedino sto mozes da uradis, pretvoris koaksialni u opticki, uz pomoc nekog uredjaja za to, ali su to sve neisplative stvari....... u tom setupu.... Prvo bass procesor..... mislim da razlika nije tolika sa i bez s/p-difa, a verujem da simulacije (VST) rade bolje od bilo kog prosecnog svirachkog procesora (ne racunam kombinacije Avalon u5 pa u nesto drugo)
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
kolko spdifova, tolko konekcija.. ne postoji spdif hub.. moraćeš da odustaneš od neke konekcije.. a i ovo što off kaže, ako imaš negde još optičku konekciju, postoje adapteri koji koštaju neke pare, da se optical prevede u coaxial spdif..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ADAT ima cetiri stereo kanala... ne znam da li postoji adapter ADAT-to-4xS/P DIF, pogledaj.... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko konekcije | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 25-10-2010 02:56 PM |
?ta je to S/PDIF? | SumAnuT | Audio Produkcija - Osnove | 0 | 20-02-2010 04:16 PM |
XLR konekcije i gubitak | File | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 15-02-2010 03:36 AM |
Pitanje u vezi midi-USB konekcije | alektom | Computer Hardware | 5 | 17-10-2006 08:19 PM |
S/PDIF problem!! | -Yoweeza- | Computer Hardware | 6 | 24-01-2006 03:14 AM |