| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  07-11-2008, 08:49 PM | #81 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Spectrasonics - Omnisphere 

pazi ovako: kad me mrzi onda ih pichim po kanalima u fl studiju, a kad me ne mrzi onda u kontakt ili u battery i vozi misko, napravim sebi nki file tj. banku i udri do zore   sve je wave(obicni semplovi) ja leyerujem po potrebi. | 
|   |   | 
|  30-01-2009, 12:31 PM | #82 | 
| Member Join Date: Sep 2007 Location: Kod tate i mame 

Koristite li Omnisphere? Kako ide, svidja li vam se, kako se uklapa u to sto radite? Ja sam se zalijepio za ovaj sint, pravim svoje presete i pokusavam uklopiti u neki fank fazon i vjecito imam problem da mi zvuci nekako izolovano od ostatka miksa... Nekako uvijek odudara od svega. A vecinom pravim neke leadove i sl, rijetko padove ubacujem... Pitam se kako se ponasa kod vas? 
				__________________ Meine name ist DAL... BODAL...:<> | 
|   |   | 
|  11-02-2009, 08:04 PM | #83 | 
| Member Join Date: Nov 2007 Location: Obrenovac 

Drugari, pri jednom dizanju omnisphere-a mi je ponudio samo drum paterne i nista drugo, zvucali su na prvo slusanje super (kao i sve ostalo u omnisphere-u) i sad ne znam kako ponovo da dodjem do njih.Hitno mi treba odgovor koji mi je verovatno sve vreme pred nosem(sta cu ima se tri banke i mozgic s vremena na vreme blokira)

__________________ Svirao bih za hranu | 
|   |   | 
|  11-02-2009, 08:45 PM | #84 | 

probaj da kliknes na Directory: ili na File Directory trazi i naci ces, ili uradi search
		 | 
|   |   | 
|  11-02-2009, 09:15 PM | #85 | 
| Member Join Date: Nov 2007 Location: Obrenovac 

Nashaooo    Normalno da mi je odgovor bio pred nosem Drum paterne sam trazio u voice browser-u umesto da ga trazim u stack browser-u(valjda se tako zove), onom sto se nalazi pri vrhu. 
				__________________ Svirao bih za hranu | 
|   |   | 
|  26-12-2010, 01:03 PM | #86 | 
| Member Join Date: Aug 2008 Location: Beograd 
				 |  Re: Spectrasonics - Omnisphere | 
|   |   | 
|  26-12-2010, 01:05 PM | #87 | 

Dakle, Omnisphere dozvoljava skladištenje sopstvenih preseta? I čisto par pitanja za ljude koji su probali i Atmosphere i Omnisphere. Da li patch-evi iz Atmosphere-a zaista (i u kojoj meri) zvuče bolje u Omnisphere-u? Da li se nekome koga zanimaju samo stringovi i padovi isplati da prelazi na Omnisphere? Last edited by Ghost Dog; 26-12-2010 at 01:56 PM. Reason: dodata pitanja | 
|   |   | 
|  26-12-2010, 06:40 PM | #88 | |
				 |  Re: Spectrasonics - Omnisphere Quote: 
 | |
|   |   | 
|  28-12-2010, 09:16 AM | #89 | 
				 |  Re: Spectrasonics - Omnisphere | 
|   |   | 
|  28-12-2010, 09:43 PM | #90 | 

Ok ... probao ... Što bi rekao Bata Stojković u Maratoncima ... "Ljudi pa ovo i nije tako loše"!  Then again, za te pare ... i bolje bi mu bilo da liči na nešto!  Nisam imao vremena da proveravam kako zvuči u odnosu na Atmosphere (čini mi se da ne zvuči nešto preterano bolje ... ako uopšte i zvuči bolje), ali ... prvi utisci su povoljni. Edit: Zaboravih da spomenem ... nije baš vanserijski brz pri učitavanju patch-eva ... Last edited by Ghost Dog; 28-12-2010 at 11:21 PM. Reason: Edit | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |