|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
originalni press iz 92-e
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kako god, meni ovaj miks nema uopste dimenziju i nekako mi je sve zalepljeno napred, kick jeste neki huge sample, al nekako mi pipka plasticno, ne znam, ne dopada mi se kao ranije stvari |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
To je zato sto su starije pesme snimljane skroz analogno, na traci i ljudi su navikli na taj zvuk
a ova nova, je Pro Tools + SSL 9000J, hybrid mix, koji je prilagodjen novom standardu zapravo da sve zvuci transparentno i sterilno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
+100.
Totalno se slazem sa tobom. preglasni master, mp3 i Youtube (digitalni klipnig aaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Pesma je ok sasvim, tuzno je to sto je dj khalil dreu uradio bit za singl za dugo ocekujuci album :\ . .ne kazem da je khalil los naprotiv kida stvarno, ali zar dr dre nie onaj zaebani sto je radio nwa, snoopa, eminema, fiftia, nesto za 2paca, antoni hamiltona, the gamea itd itd. . ? zasto posle the game kaze shit aint nobody callin aftermath. .jeste da je dreu sin overio i kapiram da je lose, ali ako ne mozes da uradis taj detox kako treba nemoj ni da radis dovoljno je dobio za beats by dre sluske da zivi sasvim lepo do kraja zivota. .
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Dre nista nije radio za 2paca
on je samo uzeo credit za vecinu pesama koje je radio 90tih godina. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
California Love je radio dr dre i jos par pesama. .
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
ja sam cuo da je bit radio timbo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako dobiti ovaj efekat vokala ?Akon | ugljesa | Tutorijali | 4 | 06-01-2010 01:29 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |
AKON i Autotune ! | DaBear | Razno | 21 | 13-02-2009 11:37 AM |
Snoop, Dre i Timbaland | kVu | Razno | 26 | 12-11-2007 08:14 AM |