![]() |
#71 | |
Moderator
|
![]()
Ne mogu da zamislim da neko "omrzi" monitore od nekoliko hiljada eura i onda hvali monitore od 300 i kusur evra...
A onda se jos to poredi sa nekim kompjuterskim stonim zvucnicima... Ako se malo proseta po netu, tacno je da je , kada je rec o Alesis monitorima o cemu je tema pocela - moguce poredjenje... Uostalom jedan veoma popularan svetski sajt kaze u vezi ESI nEar 08 : Quote:
Ovo je opet moje zapazanje,pa ko cita sta ovde pisem, zna kako zapazam...
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
Bilo je vec reci o S3A, pa ne bih da se ponavljam. Nikako se ESI 08 i S3A ne mogu porediti, naravno prvo sto ne spadaju u istu klasu, a drugo sto imaju potpuno drugacije namene.
IMAO sam S3A i ajd da kazem prilicno ih poznajem. prevashodno sluze za mix i produciranje Filmske muzike, Klasicne muzike i sl... Koriste ih svetski studiji, ali uglavnom za takve namene. E sad na njima se moze miksati i Saban Saulic, ako neko navikne na njih, ali pitanje na sta ce to liciti.. uglavnom ja se nikako nisam mogao prilagoditi i kod mene su se pokazali kao monitori za prethodno nabrojane zanrove (hvala Bogu da sam ih utopio-nekom narodnjaku ![]() A za ESi 08 sam samo rekao da je po meni najbolji monitor u cenovnom rangu do 600e i to je to. Ajd uzdravlje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Member
|
![]()
Valjda se monitori ne prave namjenski za neki zanr. Monitori za narodnu, rock, house etc. Vjerovatno zbog toga u svjetskim studijima imaju vise parova monitora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sve to sluzi radi provere mix-a, ne zbog razlicitih stilova muzike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
Ok, u pravu ste.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Member
|
![]()
imam 500e i mogucnost da uzmem ADAM a7 ali mi mnogi kazu da odem da cujem te ESI nEar08 eXperience...kao i Mackie mr5,do sad sam radio na Yamahama hs80m koji su mi ok samo nekako previse hi fi ali i o njima razmisljam....ne znam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
kejkz mi je bio drugi par uveta , u alc-u kad sam uzimao monitore i heh bilo je rubicona ,genelec-a , resolve-a , na kraju sam uzeo tascam vl-5x i da mogu (da se proizvode) opet bi iz uzeo bez razmisljanja ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Member
|
![]() Quote:
pa nije valjda da su ti riknuli? moj plan je bio da kupim genelec 8020 i to jedan komad jer sam imao samo 350e pa bi dokupio jos jedan,al se na kraju ispostavilo da samo tu seriju ne prodaju na komad kao mora u paru i sta ces uze covek resolv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Pro Member
|
![]()
zivi i zdravi su !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LCD monitori | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 06:23 PM |
monitori monitori monitori | balthazaar | Monitoring | 23 | 16-07-2006 08:00 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
monitori ... | SumAnuT | Monitoring | 4 | 15-11-2004 12:10 PM |
Monitori | dr.Ru | Monitoring | 19 | 24-09-2003 11:00 PM |