|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]()
MOD:
Donos sa posta o studijima sa trakasima, jer se tamo prica razvila, a realno ima vise veze sa ovom temom koju je postavio cika Voomighty... Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Bockie; 03-12-2010 at 01:02 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
...jbg,ne moze wav da se upload-uje ovde,evo ga onda ipak mp3
![]() Last edited by quake2; 16-11-2010 at 12:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
i onda kazu da nema analogne bratije
![]() e ajd sad nek svako kaze sta su subjektivni razlozi koriscenja doticnog medijuma, i koje su omiljene aplikacije. Ja jes da ga nemam, ali otkidam na bass gitare snimljene na 2", neki tvrdji crunchy bubnjevi, i vokali... to sabija na tape. ...i otkud vam toliko trake? prepeglavate iste, imate lager, samo repro glava...? poZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ima li smisla B77...?
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ima,bilo bi dobro da je B77 MK2.Ima smisla za proturati nesto kroz njega ili bounce-ovati mix na njega.Nije to bas Studer ali je sigurno mama za 90% dvokanalnih trakasa.Na njega naravno bez bojazni ide profi traka i glave mogu da giljaju i po 10 godina.Dobra strana je sto ni delovi nisu tako skupi kao za bas Studer,nadam se da ih jos uvek ima...Bilo bi dobro da ga prvo malo poslusas na nekim dobrim monitorima,prilicno je on...koji izraz da upotrebim....cist....ili ....transparentan....u odnosu na ostatak artiljerije i nije bas da ga preterano teras u crveno.Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Sad citam neke reviewe i strane reel forume,jedva sam shwapski preveo, i mogu ti reci da dosta ljudi govori da je ipak A77 bolji. Pa... B77 je eventualno nesto preciznija masina,neke prcaboce,itd, ali da je bolja half track verzija A77-ice. Ima izvesni mod. da se rese ulazi i da je... ..."trakaskiji" sound. B77 je vec savremenije pravljen,dosta integralnih kola resava neke stvari u zvucnom delu koje su kod A77 resene na solid state nacin... E jbmlg...mozda cak njega nabavim...
Kaze mi Rogina da je to sve bezveze...! ![]() ...moguce...jbg... Ali nije ni sav popularan mjuz (pa i na svetskom trzistu) napravljen sa nekim skupljim sistemima...vec su to razni interfejsi i kartice koje svakako ne spadaju u hi-end...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 23-11-2010 at 12:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Znam...jbg...
Ali pazi, dobijao sam zanimljive rezultate sa Rotel dekom (obicna "kazeta"),a ovo je 8 puta siri zapis i skoro 4X veca brzina,mora da svira...! Ma nabavljam A77 il' gotovo...! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 23-11-2010 at 01:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Bockie; 23-11-2010 at 10:10 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Videh ja, ali je za njega u "onako" stanju trazeno 1100e...
![]() I A80 u iole stanju nije nista puno manje... jegi ba...to cu kad porastem... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novo vreme - nove tehnologije | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 18-01-2010 10:51 PM |
UAD&POCO channelstrip upotreba? | Dompax | DSP forum | 1 | 27-02-2006 12:04 AM |
Upotreba UAD kompresora... | idekius | DSP forum | 9 | 24-02-2006 12:15 PM |
Tehnike snimanja i upotreba mikrofona | Pedja | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 14-12-2004 01:40 PM |