| 
 | |||||||
| Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  22-06-2009, 01:07 AM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2008 
				 |  pomoc oko knobova 

jel zna neko kako da knobove (na berindzeru umx49) dodelim kanalima na mixeru u nuendu (volume,pan...) ?   nadam se da sam se dobro izrazio ... | 
|   |   | 
|  29-06-2010, 11:37 PM | #2 | |
| Junior Member Join Date: Apr 2010 
				 |  Re: pomoc oko knobova Quote: 
  imam te klavijature vec duze vreme nisam ih nesto provalio mada se nesto  znam nisam ni trudio jedino sto radi s nekim instrumentima a s nekim ne a za upravljanje mixetom sam mislio da kupim  isto beringer 2000 control tako nesto se zove povezuje se preko usb-a! | |
|   |   | 
|  30-06-2010, 04:21 PM | #3 | 
| banned Join Date: Jul 2005 
				 |  Re: pomoc oko knobova 

Otvori podesavanja i ucitaj modul Generic Remote... u njemu podesavas sve vezano za MIDI kontrolu... Neko ko koristi Nuendo ce ti vec reci preciznije kako se to radi, a imas i na forumu, procesljaj... I trudi se da ne otvaras stare tredove... Ako nije preko potrebno 
				__________________   Last edited by kejkz; 30-06-2010 at 04:24 PM. | 
|   |   | 
|  12-02-2011, 09:11 AM | #4 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2010 
				 |  Re: pomoc oko knobova | 
|   |   | 
|  11-11-2012, 09:37 AM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2010 Location: serbia 
				 |  Re: pomoc oko knobova 

da li je neko uspeo da napravi preset za npr neki midi udredjaj i da mu taj preset radi nakon restarta machine.jednostavno kada se ucita u cubase ne reaguje probao i na fl studiu(radi),ableton takodje,ali na cu basu nece.da imam placenu verziju poslao bih 1000mejlova al ajde..jel ima neko slican problem..da neotvaram novu temu..
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Pomoc!!! ReBirth RB338 - kontrola knobova? | abadroza | Computer Hardware | 4 | 19-02-2008 10:59 PM |