|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
poznata stvar...strana...ne mogu da se sjecam nicega , jedino muzicke asocijacije da referen ponetira slicno melodijski kao kad miso kovac kaze "pricas mi o svemu , hodamo polako"...
pokrece li ikog asocijacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
ide onako nanana?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
maah...ne mogu da nadjem...jasno asocira na to...cuo sam pjesmu i ondma me asociralo...ali ne mogu da nadjem...ali nacu cu pa cu staviti...jasna je asocijacija...nego, jesi ti ono zavrsio, majka mu stara - nemoj ti meni " na na" nego davaj da cujem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Daj mIshu Kovachevicha da chujemo pa da vidimo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0TADLaloprI&translated=1
znaci samo momenat kad kaze pricas mi o svemo, hodamo polako...ostalo nema veze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
ma, lagana pjemsa...slicnog zanra kao i ovo...engleski je jezik definitivno...jako je poznata pjesma...svi ste je sigurno culi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ma gde sam zavrshio.. bolestan sad.. pocheo da radim, al necu skoro.. ma nije ni bitno toliko, tek finaliziramo koncept albuma pa cu ondak da sednem i da smiksam sve jednu po jednu... pochele su i probe, ne znam da li si video na fejsu... shto se tiche pesme, jebi ga.. ne ochekuj previshe.. ipak si nam rekao "e lichi na ove dve rechi, jasno asocira" teshko to brate.. kako zvuchi? starinsko? moderno? peva mushko ili zensko? orkestar? gitare? tuc tuc? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
ma muskarac pjeva, stara je pjesma....bio sam u prodavici i kad sam je cuo taj dio me odma asocirao na "hodamo polako"...priilicno je poznata pjesma...al sam blokiro da se sjetim bilo cega osim te asocijacije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
hahhah seti se neke rechi iz pesme...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako prodati pjesmu? | Hepek | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 06-11-2009 02:22 PM |
kako naplatiti pjesmu? | gricko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 51 | 02-07-2009 04:48 AM |
Koje su sanse da nadjem Roland D50? | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 28-07-2007 07:37 AM |