|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
jer cika Uli ima sopstveno selo u kini....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
Ba?... a ja mislio sve skupa za 1700 Malo morgen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Mason
|
![]()
Mo?da gre?im, jer nisam čuo spravu, ali mi ovo deluje tako kao da mu je svaka cena prevelika... jebem li ga... Za cenu koliko ko?ta, pre bih kupio ne?to drugo...
![]() |
#24 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Hvala Dejo na odgovorima ! Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Da li neko ima iskustva sa Mynxom,tj preciznije sa E Eq-om i E dinamikom?
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
mod?rateur analogue
|
![]() ![]() kaze nije konvolucija, vec SSL algoritam-based. kao lexiconi i ostali. to je sve lijepo na papiru, ali pitam se koje je njhovo iskustvo i tradicija u tome.. u odnosu na ovs s kojima se usporedjuju,, mislim, nikad nisu radili reverbe.. ovaj mali mikser ne mora bit da je preskup ako je istina ono sve sto govore za njega.. da ima linijske preampe od 9000, i superanalogue summing sekciju. nadalje ima dual inpute, 16 kanala na mixdownu plus master aux send.. to je u biti solidan clean summing box sa dodatkom pan i volume kontrole. tehnolgija je ista kao u X-Rack serijii.. znaci nesto kao cetvrtina matrixa, bez automatizacij i daw kontrole. svejedno, slazem se da je u cijenu ugradjena i naplata imena, uostalom kao i kod Neve i ostalih takvih proizvoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
sad na dualytiju nisam radio na zalost, nisam mu ni prisao... al ako su stvarno tacne te tvrdnje onda ne znam kome ce da ga prodaju po toj ceni... u ovo doba... jedno je sigurno, a to je da se ssl otvara ka sirim music production masama (a ne ide i nece ici u Kinu), u smislu da ne moras da imas ceo ssl mikser, al par preampa, kompresora, mozda neki eq, mozda neku sumu ako tako volis da sabiras... i to je to... daleko od toga da su jeftini i pristupacni... zanimljiv mi je jako duende, koji jako dobro radi... svidjaju mi se njegovi kompresori i eq-ovi... kazu da ovaj reverb rastura... mislim da UAD ima zescu konkurenciju... sto je jako dobro... neka se kolju, malo zdrave konkurencije nije na odmet :P
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Hvala za info...
Ja sam generalno odushevljen chak i Waves SSL plugovima pa planiram prelazak na Duende ili Mynx...E sad,velika je tu razlika u konceptu...A i Liquid Mix mi je malo pomutio odluku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Za reverbe tu je Poco ![]() Ne znam ko bi kupovao Waves SSL4K pored toga.... Jel su resili bugove sa Duendeom ili su prekidi u radu bili vezani za FW? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() pozdrav!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zvucna karta edirol fa-101 | Kontaktronik | Computer Hardware | 0 | 19-10-2007 09:13 PM |