Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2009, 04:36 PM   #11
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: ...and all that jazz

Quote:
Originally Posted by zlobisha View Post
Čini mi se da ti ovde nisi imao nikakvu ideju, već da si samo ''bacao neke linije sa nekim ludim bojama''... I zato mi nema mnogo smisla. Oprosti ako će te ovo uvrediti, nije mi namera, tražio si mišljenje. a i sam si rekao da je to neki raniji infantilni rad.
Ne znam otkud zakljucak da nije imao nikakvu ideju
Ja bas imam utisak da je imao ideju
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2009, 05:19 PM   #12
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Naravno da je kompliment, ali bojim se da nije na mestu...
Rambo ima viziju, i ceo taj ''haos'' koristi kako bi tu istu viziju ispratio. On to sve zaista čuje u glavi, i zato tako i pravi pesme. Ti ovde ima? te momente, ali rekao bih slučajno...
Jedino ?to mi nije jasno jest... kako ti zna? kako Rambo Amadeus "vidi" svoje glazbene ideje? To si zbilja ne mogu ni zamislit.

A ?to se tiče slučajnosti, meni se u svakom "kompozitorskom" poku?aju pored zami?ljenih djelova desi i veći broj vi?e ili manje zanimljivih slučajnosti, od koih određen broj (uglavnom sve zanimljive slučajnosti) i ostane prisutan u krajnjem mixu.

Ja ne znam kako Rambo "vidi" svoju muziku, ali ja obično "vidim" ugođaj, groove i bass line. Sve između toga nastoim da bude slučajno, no nemam dojam da je krajnji rezultat slučajan, ?to je i logično, jer sam dvostruko subjektivan u toj procjeni

Quote:
Čini mi se da ti ovde nisi imao nikakvu ideju, već da si samo ''bacao neke linije sa nekim ludim bojama''... I zato mi nema mnogo smisla. Oprosti ako će te ovo uvrediti, nije mi namera, tra?io si mi?ljenje. a i sam si rekao da je to neki raniji infantilni rad.
Nema? se za?to ispričavati. Iskreno si odgovorio na moje pitanje, pa nema govora o nekakvim uvredama i ljutnji.

Meni je jasno da se malo ?ta mo?e sviđati svima, ali me uvijek zanima kakvim ljudima se svidjelo, a kakvima nije. Naravno, sintagma "kakvi su to ljudi" se odnosi na njihove glazbene kriterije i afinitete, a ne nu?no i na karakterne osobine.

Po?to si relativno novi član, pa ne znam "kako di?e?" glazbeno, zanimalo me ?to ti točno nije sjelo. Posve mi ja razumljiva tvoja kritika, ali ona djelom proizlazi iz tvog zbilja doslovnog shvaćanja pojma "glazbene infantilnosti".

U svakom slučaju hvala ti na iskrenom odgovoru, ali molio bih te da i drugima omogući? to isto, ?to neće biti moguće bude? li kritizirao kritike i mi?ljenja drugih. Kao ?to mi je bilo bitno tvoje iskreno mi?ljenje, jednako tako bih volio čuti i mi?ljenja drugih članova, u čemu mi trenutno ne poma?e?!
Old 10-02-2009, 05:24 PM   #13
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by nenad View Post
nekako kao da ovaj tvoj song nema zasta da se uhvati....nema pozadinu....nema masu... sve je nekako piskavo i smarajuce jer dugo traje sa tim cing cong ....... barem ja to tako vidim..... ili pak nista ne razumem
Pa pretpostavljam da je stvar afiniteta. "Neuhvatljivost" je učestali glazbeni motiv, u raznim, i dobrim i lo?im interpretacijama.
Old 10-02-2009, 05:31 PM   #14
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Boga mi, to je kompliment... jedan je Rambo.
...a drugi je Amadeus... ?ala mala.

Miks je odličan, boje su odlične, note su... hm... infantilne (kao ?to i sam veli?), ali sve skupa ima atmosferu audio tracka za nekakav umetnički video rad. Dakle, probaj da ne tumači? ovo kao "muziku" nego kao "zvučni ambijent". Smisli scenario i uradi kratki eksperimentalni film, onako "skr?eno", webcamom, uz gomilu video smetnji, sjebanu ali peciznu monta?u, pregorele boje... moglo bi da bude zanimljivo.

Pozdrav

P.S. Ostavimo Ramba na miru, ili na Amadeusu, svejedno...
Old 10-02-2009, 05:45 PM   #15
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
...a drugi je Amadeus... ?ala mala.

Ostavimo Ramba na miru, ili na Amadeusu, svejedno...
Sla?em se. Ako Rambo ima ?to reći o sebi, neka to Amadeus uradi osobno

Quote:
sve skupa ima atmosferu audio tracka za nekakav umetnički video rad. Dakle, probaj da ne tumači? ovo kao "muziku" nego kao "zvučni ambijent". Smisli scenario i uradi kratki eksperimentalni film, onako "skr?eno", webcamom, uz gomilu video smetnji, sjebanu ali peciznu monta?u, pregorele boje... moglo bi da bude zanimljivo.
skroz nelo?a ideja. tnx!
Old 10-02-2009, 06:28 PM   #16
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Ne znam otkud zakljucak da nije imao nikakvu ideju
Ja bas imam utisak da je imao ideju
Zato sam i rekao da si srećan čovek...
Nisam pri tom mislio ni?ta lo?e, da se razumemo...

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2009, 06:43 PM   #17
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Jedino ?to mi nije jasno jest... kako ti zna? kako Rambo Amadeus "vidi" svoje glazbene ideje? To si zbilja ne mogu ni zamislit.

A ?to se tiče slučajnosti, meni se u svakom "kompozitorskom" poku?aju pored zami?ljenih djelova desi i veći broj vi?e ili manje zanimljivih slučajnosti, od koih određen broj (uglavnom sve zanimljive slučajnosti) i ostane prisutan u krajnjem mixu.

Ja ne znam kako Rambo "vidi" svoju muziku, ali ja obično "vidim" ugođaj, groove i bass line. Sve između toga nastoim da bude slučajno, no nemam dojam da je krajnji rezultat slučajan, ?to je i logično, jer sam dvostruko subjektivan u toj procjeni

Nema? se za?to ispričavati. Iskreno si odgovorio na moje pitanje, pa nema govora o nekakvim uvredama i ljutnji.

Meni je jasno da se malo ?ta mo?e sviđati svima, ali me uvijek zanima kakvim ljudima se svidjelo, a kakvima nije. Naravno, sintagma "kakvi su to ljudi" se odnosi na njihove glazbene kriterije i afinitete, a ne nu?no i na karakterne osobine.

Po?to si relativno novi član, pa ne znam "kako di?e?" glazbeno, zanimalo me ?to ti točno nije sjelo. Posve mi ja razumljiva tvoja kritika, ali ona djelom proizlazi iz tvog zbilja doslovnog shvaćanja pojma "glazbene infantilnosti".

U svakom slučaju hvala ti na iskrenom odgovoru, ali molio bih te da i drugima omogući? to isto, ?to neće biti moguće bude? li kritizirao kritike i mi?ljenja drugih. Kao ?to mi je bilo bitno tvoje iskreno mi?ljenje, jednako tako bih volio čuti i mi?ljenja drugih članova, u čemu mi trenutno ne poma?e?!
To o čemu sam ja pričao, nema konkretno veze sa Rambom. Mo?e biti Bumbleefoot, , Mattias Enkludh, Steve Vai, neko sasvim treći. Za Ramba sam se uhvatio jer je on bio spomenut ovde...

Svi mi imamo svoje infatilne kompozicije, koje nam nakon nekog vremena zvuče interesantno, i imaju nam neku vrednost. Ali uglavnom imaju samo nama.
Jedna je stvar ako, npr gradi? kuću, pa slučajno jedan zid uradi? nekako drugačije, pa cela kuća izgleda mnogo dobro, a drugo je ako slučajno nabacuje? malter i cigle po zemlji i od toga ispadne ne?to ?to liči na kuću.(Osim ako nisi zaista hteo da ti kuća izgleda tako, i pri tom ne ka?em da je tvoje delo to)

Sla?em se sa awacs-om, u potpunosti.
I ne vidim kako ometam druge da daju svoje mi?ljenje...

P.S.
Jbg, te?ko mi je da detaljno objasnim ?ta sam hteo reći...

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2009, 07:59 PM   #18
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Sla?em se sa awacs-om, u potpunosti.
I ne vidim kako ometam druge da daju svoje mi?ljenje...
Činilo mi se da patronizira? Siliconu, ali mo?da ja samo brijem!

Quote:
Jbg, te?ko mi je da detaljno objasnim ?ta sam hteo reći...
Bitno da si dao sve od sebe
Old 18-02-2009, 01:49 PM   #19
redwater
Member

redwater's Avatar

bash zanimljivo....ja bi malo samo dao beat-u malchice vecju ulogu u prichi...ritam sekcija mozhe negde ostati sama??? ali it's just me....being a drummer
Old 18-02-2009, 03:02 PM   #20
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Ima smisla.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules