| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  19-01-2009, 11:23 PM | #1 | 
| moderator Join Date: Nov 2007 Location: Beograd 
				 |  Nova stara pesma Eeva - STILL THE SAME WOMAN 

Zdravo drugari, evo i mene posle praznika! Ovo sto delim s vama je moja prva saradnja sa Saletom (heatmanom) otprilike u prolece prosle godine, Saletov instrumental,snimano kod njega u studiu, moj posao vokalni deo i tekst. ima falinki,ovo je prva verzija, tako da nemojte da pucate previse, proslo je neko vreme i uglavnom oboje znamo na cemu treba poraditi...al eto, volela bih da se oglasite, bacite koji view , rejting ili komentar, ili se bar posvadjate sa mnom na threadu... (Salim se)    Nadam se da ste se lepo proveli za Novu godinu i zelim vam sve najbolje! Eeva - Still the same woman : Pozzz 
				__________________  www.myspace.com/eevamusic  "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 12:37 AM | #2 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Kragujevac 
				 |  Re: Nova stara pesma Eeva - STILL THE SAME WOMAN 

Svetsko, a nashe!   Fenomenalno ako mene pitash.. Idem opet da preslusam..   | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 01:53 AM | #3 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 

^fala bratori.. inche, radilo se na pesmi josh od onda.. neshto malo da ne smori beat.. al mix i ostalo ostavljamo za kraj.. poz | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 02:06 AM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Kragujevac 

Ma, instrumental je pun pogodak.. Bas mi se svideo fazon.. Sva cast i tebi.    | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 06:53 AM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Novi Sad 

cestitam!   | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 08:48 AM | #6 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 Location: Shid 

Odlicno je, mozda samo kada bi melodija bila originalnija bar u refrenu, ali i ovako je sasvim pristojno.
		 | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 10:13 AM | #7 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

odlicno za pocetak... malo poraditi na refrenu, nema impakt , ne treba bog zna sta, ali da se malo desinise. Na oko 1:30 vec sve pocne da gubi energiju malo...pa onda ide opet dobro. super..mashala! 
				__________________ Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 11:41 AM | #8 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 

pa da.. zato sam malo menjao ritam, a imam utisak da cu i melodiju.. malko dosadi posle nekog vremena.. hvala svima na kritikama upucenim meni.. al ovo je ivina tema..   poz | 
|   |   | 
|  20-01-2009, 11:41 PM | #9 | 
| moderator Join Date: Nov 2007 Location: Beograd 

hvala ljudi...oce li se jos neko oglasiti? ne kacim radove svaki dan.    
				__________________  www.myspace.com/eevamusic  "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." | 
|   |   | 
|  21-01-2009, 12:50 AM | #10 | 
| Banned Join Date: Apr 2006 Location: anagastum 

Svjetski zvuči stvarno - nema šta...svaka čast..nemam zamjerki...Sale je majstoski odradio muziku, Iva je majstorski otpjevala...definitifno najbolji r-n-b pokušaj koji sam imao prilike da čujem sa ovih prostora... | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 01:41 PM | 
| The Speakerz nova pesma | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-05-2008 05:12 PM |