|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dakle FW čip na matičnoj nije VIA niti TI tako da trebam drugo rje?enje da prikopčam Powercore firewire na komp. Interna kartica otpada jer nemam slobodnih PCI slotova. Matična je nova i prejebena samo je to problem. Tako da jedino preostaje kupnja eksternog Firewire hub-a sa spomenutim čipovima (jer TC support ka?e da Powercore radi jedino sa Texas instruments ili sa VIA VT6306 i VT6307 firewire čipovima).
Problem je u tome ?to takav hub nisam uspio naći nigdje u Hrvatskoj. Dali mi netko mo?e pomoći? Neki model, dućan, online shop - bilo?to? Hvala svima, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Trebalo bi da ima Firewire karti sa 6306 VIA chipom...dr.Ru je uzeo jednu za njegov Poco FW i radi mu odlicno. Javice se pa ce ti reci koju konkretno karticu da trazis (oznaku, proizvodjac), jer ako je ima kod nas, trebalo bi da je ima i u HR.
Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ej diviner! ma da ima PCI karti ko u priči ali kao što sam spomenuo nemam slobodni PCI slot za nju. Trebam eksterni hub za firewire koji ima VIA ili TI čipset.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Našao sam ovo http://www.sunix.com.tw/it/en/Produc...38&keyword=SFW ali neznam od kuda da naručim. Zujim već satima i ima nekih dućana u Taivanu, Kini..te šeme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Izvini na previdu...Spominjao si chipsete, pa sam skliznuo medju PCI karte.
Cekaj, imas li na maticnoj ploci Firewire port i koliko? Koja je maticna ploca u pitanju... Zelis da dodas Poco FW a vec imas zauzet port sa nekom drugom FW audio kartom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ma evo rje?io sam problem - privremeno. Oslobodio sam si PCI slot i kupio FW kartu sa VIA VT6307 chipsetom - radi ko urica. Samo. to nije idealno rje?enje jer planiram kupiti UAD-a pa će mi OPET faliti PCI slot. To ću morati rje?iti preko Magma kuči?ta ali opet onda Powercore neću moći koristiti na laptopu - upravo zbog firewire-a.
Tako da ako netko ima neku preporuku za eksterni firewire HUB koji bi mogao koristiti sa Powercoreom - me = very happy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FIREWIRE vs PCI | DJedai | Computer Hardware | 5 | 08-05-2007 12:12 PM |