| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-07-2007, 10:38 AM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2006 Location: Belgrade 
				 |  Stabilizator napona??? 

Da li neko zna gde se moze kupiti ili poruciti (da se napravi) studijski stabilizator napona ili filter! Unapred hvala na svim konstruktivnim odgovorima! Pozdrav! | 
|   |   | 
|  10-07-2007, 10:41 AM | #2 | 
				 |  Re: Stabilizator napona??? 

Pitanje vazi za Beograd i okolinu!
		 | 
|   |   | 
|  10-07-2007, 11:07 AM | #3 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2005 

probaj u enel-u. http://www.enel.co.yu/kontakt_contact/kontakt.htm tamo sam, skoro, za firmu uzimao neki stabilizator. oni to ruchno prave koliko sam shvatio..a nije me interesovalo bilo shta vishe, poshto,jelte,nije za mene | 
|   |   | 
|  10-07-2007, 11:26 AM | #4 | 
| MCI Master Join Date: Aug 2006 

ja sam nedavno rijesio te probleme...nism doduse nista kupio...sve sam dobio ali...       svakako idi na odvojni trafo, VELIKI RFU Line filter i stabilizator samo na jednoj fazi na kojoj ce ti biti spojen cijeli studio.... ja sam se dokopao rhode & shwartz stabilizatora..ubodes 2 faze unutra a imam jednu savrsenu van bez krivi harmonika.....TJ savrseni sinus!!! eto mali tip...nadam se da ne odmazem!!   | 
|   |   | 
|  10-07-2007, 11:28 AM | #5 | 
| MCI Master Join Date: Aug 2006 

BTW...velike filtere od 1500w mozes naci na reciklaznim otpadima koji trgaju stare el komponente u sek sirovine za 1 PIVU    ja tako ubo nekoliko...a i odvojni trafo...u tvornici su mi rekli da ce me kostatat oko 500 eura...pa onda ipak 1 piva je bolja varijanta!!!!! | 
|   |   | 
|  10-07-2007, 05:27 PM | #6 | 
| Vibrator Join Date: Aug 2004 Location: Novi Sad 

potrazi, pricali smo vec o tome ranije, imas i par brojeva telefona..
		 | 
|   |   | 
|  10-07-2007, 11:59 PM | #7 | 

Pokusao sam da pronadjem te teme o stabilizaciji napona. Neke sam i pronasao, ali ne videh te brojeve telefona. Ne bi bilo lose da ih ponovis, moze i na PM, da ne zvuci kao reklama. Pozdrav svima i hvala na trudu! | 
|   |   | 
|  11-07-2007, 12:24 AM | #8 | 
| Vibrator Join Date: Aug 2004 Location: Novi Sad 

http://www.rumski.com/forum/showthre...light=korektor eh, koliko je normalniji forum bio pre samo 3 godine.. Last edited by lesha; 11-07-2007 at 12:26 AM. | 
|   |   | 
|  11-07-2007, 11:27 AM | #9 | 

Lesho, hvala na trudu. Nadam se da ce forum ponovo biti na istoom nivou normalnosti kao i pre tri godine!   | 
|   |   | 
|  13-07-2007, 10:44 AM | #10 | 
| Member Join Date: Jul 2007 

Juče me je muka naterala da odem do jednog dobrog servisa za akumulatore gde sam video gomilu profi opreme GAUS za tu namenu i čoveka koji je ba? servisirao jedan od uređaja. Pitao sam ga da li njegova firma proizvodi i profi izvore napajanja i dobio potvrdan odgovor i vizit kartu. Znači, firma GAUS, Novi Beograd, tel. 227-9142, www.gaus-sts.com, koga zanima neka proveri da li oni zaista rade takve izvore i po kojim cenama.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |