|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Znaci, vidi sta ti je najvaznije da dobro zvuci (i sta najcesce snimas), pa prilagodi prostoriju tome, a panele koristi kao kompromis za ostalo. RM P.S. Nemas pojma u koliko nasih "dobrih" studija se cuje (uglavnom lose) prostorija, cak i na vokalu. Last edited by RetroMan; 05-07-2007 at 07:12 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Kakve si panele napravio?koliko te kostalo??Baci neku fotku,malo vise detalja...
Jel imas posebnu sobu za snimanje ili snimas u reziji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ploce sam napravio tako sto sam stavio lesonit, preko njega azmafon a preko toga tkanina.Bio je princip stap i kanap, a izaslo me veoma povoljno, shodno tome da je azmafon extra jeftin.Na plocama sam napravio alke i onda mogu da ih kacim i pravim sve moguce kombinacije.Sad mi je razmontirano, kad budem nesto snimao, slikacu pa ces videti.Mislim da je ovo dobra kombinacija za studio za licne potrebe, zgodno je za improvizaciju.Ako imas komercijalni studio i treba da fasciniras klijentelu, malo je neelegantno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Da,da..Secam se kad sam te pitao o opremi i studiju kad si predstavljao album.
Ista prica je i kod mene pa me zanima kako to radi i kakvi su rezultati. Ako ne zelis javno,baci mi na private cenu koiko te je iznelo..Nemam predstavu uopste koliko je jeftino ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Sto se tice panela, ne secam se vise precizno, al azma ti je oko 120din/m2, 2.4.x2.1m lesonita oko 600din i tkanina je bila oko 120 din/m2.I eto, materijal te dodje znaci nekih oko 350-400din/m2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preporuka basa | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-12-2007 07:50 AM |
sample berde iliti tamburaskog basa | akg111 | Audio Software | 15 | 24-11-2007 05:31 PM |
hardverska kompresija pri usnimavanju vokala | gorjan | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 12-07-2007 10:06 AM |
Mixanje violina, basa i bubnjeva? | Sleepgolfer | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 06-09-2004 10:37 PM |
Bass::: kako stvoriti vise basa u miksu | dr.Ru | Tutorijali | 1 | 15-05-2004 02:25 PM |