|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
Šta podrazumijevaš pod tom ''hardverskom distorzijom''? Šta koristiš konkretno? Malo sam sumnjičav po pitanju zvuka koji potiče iz jedne jedine pedale...u kombinaciji sa nekim pojačalom ili preampom ok, da malo nabustaš i obojiš zvuk, ali samo pedalu koristiti, malo mi to siromašno. Da li kačiš pedalu na Dibox?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
MAO
|
![]()
pa sad, kako se uzme.. običan preamp out iz pomenutog randalla, osim što je lampaški, ne bi trebalo da bude nešto ekstremno drugačiji po boji od klasične dobre pedale.. jedino ostaje otvoreno pitanje linijskog nivoa..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
http://www.ludekrawepunk.com/MyFault-MyFault.mp3 napominjem da sam ja tek odnedavno poceo da se bavim ovime i da je u pitanju demo naravno ovo je samo kucna varijanta. Uvek "najvolijem" da snimim zvuk mikrofonom iz pojacala. Last edited by dawid; 09-03-2007 at 12:45 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Moram priznati da zvuči skroz ok mada mi i dalje nije jasno kako si digao nivo signala, u svakom slučaju ton je dobar.
Možda da ga samo malo zaprljaš pošto je u pitanju punk. Last edited by Bota; 09-03-2007 at 01:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
MAO
|
![]()
ma radice to u svakom slucaju, samo ne standardnim nivoom, jer izlaz iz pedale nije standardizovan kao line out od +4dB...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
Daj malo se informiraj tko koristi npr. ds1 pa onda pricaj... Bolje pretresi ostalu opremu koju koristis!
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Čovjek je mislio vjerovatno ''neupotrebljivo'' u njegovom slučaju, u toj kombinaciji koju je naveo. Nema potrebe za teškim riječima, niko ne spori kvalitet cijenjene Boss-ove pedale. Opušteno drugari
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Koju opremu da pretresem kada koristim samo zvucnu i gitaru? Uostalom, uzmi te efekte i solidnu gitaru i probaj to isto. Nece ti oduzeti mnogo vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
Ja imam pod line 6 2.0 i zaista je dobro radi...dodushe ja imam kuci jako losh komp,neshto tipa tualatin na 1.1 Ghz i 512 SDR RAM-a,a to je dosta sporo za malo bolji mix i koristim obichne hi-fi kutije od oko 2X60 W!Sama sprava (bubreg,pasulj) radi jako dobro i sjajan je ton prilikom inputa,mada mislim da je to do kabla,ja chujem samo na jedan zvuchnik input,a output na oba,podesicu to!!!Pod 2.0 je jednostavna sprava i jako je jeftina,a puno daje...ima 3-4 upotrebljiva hi gain pojachala i jos po toliko modela za clean...Moze sa tom napravom mnogo dobar ton da se dobije i da dobro zvuchi u finalnom mixu!!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pijem i plačem tiho dok niko ne gleda.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 30 | 14-11-2008 01:45 AM |